Θα ήθελες να δεις από κοντά τις νικήτριες του Ratpack Hotness Contest;

Δίνουμε την ευκαιρία σε έναν υπερτυχερό να ζήσει από κοντά τη μαγεία της φωτογράφισης!

To Ratpack Hotness Contest συνεχίζεται και η κούρσα για τον διαγωνισμό που θα αναδείξει τις 12 ωραιότερες γυναίκες του Instagram, πλησιάζει στο τέλος της! Ωστόσο υπάρχει ακόμα χρόνος για να αλλάξεις την κατάταξη με την συμμετοχή σου, ψηφίζοντας 5 από αυτές που πιστεύεις ότι αξίζουν μία θέση στο Δωδεκάθεο του Ratpack.gr!

Επειδή όμως είναι σημαντικό να νιώσεις ένας από εμάς, το Ratpack με αφορμή τον διαγωνισμό, θέλει να μοιραστεί με τους αναγνώστες του μία μεγάλη ευκαιρία. Ένας τυχερός θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί με την συντακτική ομάδα του Ratpack στο στούντιο και να παρακολουθήσει από κοντά όλη την διαδικασία της φωτογράφισης, δίπλα στις 12 πιο όμορφες γυναίκες που θα αναδειχθούν νικήτριες. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να σχολιάσεις στο Facebook και συγκεκριμένα σε όποια ανάρτηση, παλιά ή νέα, έχει να κάνει με τον διαγωνισμό. Αυτομάτως, μπαίνεις στην κληρωτίδα και μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός, με τον οποίο θα φωτογραφηθούμε όλοι μαζί αγκαλιά με τις 12 νικήτριες!

Ο διαγωνισμός λήγει στις 6 Φεβρουαρίου στις 12:00, ενώ μία ημέρα αργότερα (07/02) θα ανακοινωθεί η πιο σέξι δωδεκάδα μαζί με το ονοματεπώνυμο του τυχερού, το οποίο θα ανακοινωθεί στις 15:00.

Δεν έχει τελειώσει τίποτε ακόμα! Μπορείς με την ψήφο σου, να αλλάξεις την τελική 12άδα ακόμη και την τελευταία στιγμή. Ψήφισε την 5άδα της επιλογής σου και σχολίασε σε οποιοδήποτε ανάρτηση στη σελίδα μας στο Facebook που αφορά τον διαγωνισμό! Ίσως να είσαι εσύ ο τυχερός με τον οποίο θα ξημεροβραδιαστούμε στο στούντιο.

Τα λέμε μέσα!

 

* Διάβασε τους όρους του διαγωνισμού εδώ



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved