Ratpack Hotness Contest: Οδηγούν την κούρσα τα δικά μας τα κορίτσια

Μπες να ψηφίσεις τώρα αν πιστεύεις ότι το «ξένο είναι πιο γλυκό».

Η κατάσταση είναι έκρυθμη, εκατοντάδες χέρια χτυπάνε τα ποντίκια αλύπητα, προσπαθούν να βάλουν τα «πουλέν» τους στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Τα διαγωνιζόμενα κορίτσια παρακολουθούν με αγωνία καθώς οι οπαδοί σφάζονται στις ποδιές τους. Ιδρώνουν και ξαναιδρώνουν, δαγκώνουν τα σαρκώδη χείλια τους αγχωμένα, ξεφυσάνε και ανεβοκατεβαίνει το μπούστο τους. Ποιες όμως θα κερδίσουν τελικά;

Εμείς παρακολουθούμε με ευλάβεια, τα στατιστικά του «πρωταθλήματος» -όταν (όποτε και αν) καταφέρουμε να ξεκολλήσουμε τα μάτια μας από όλη αυτή τη γυναικεία πανδαισία.

Ο διαγωνισμός μας εξελίσσεται σε πολύ δυνατό πρωτάθλημα μέσα από τις δικές σας προτιμήσεις. Τα 179 κορίτσια που συμμετέχουν χρειάζονται την ψήφο σου για να γευτούν την χαρά της νίκης.

Γυναίκες από κάθε γωνιά της γης, λατίνες με καμπύλες παντού, βορειοευρωπαίες με σώματα-σπαθιά, αλλά και βαλκάνιες πολλές πάρα πολλές –όπως σου τις παρουσιάσαμε χθες.

Και όμως, φίλε αναγνώστη, εσύ εκεί επιμένεις ελληνικά. Την παροιμία για το «ξένο» που είναι πιο γλυκό μάλλον δεν την άκουσες ποτέ. Φανατικά ψηφίζεις ξανά και ξανά τα δικά μας τα κορίτσια που φαίνεται να προηγούνται μέχρι στιγμής στην κούρσα του «πρωταθλήματος» –από την λαμπερή Μάρα Δαρμουσλή μέχρι την άσημη soon to be διάσημη Εύα Τζίμα.

Συνέχιζε να ψηφίζεις λοιπόν μέχρι να κερδίσει το δικό σου το κορίτσι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved