Assosiated Press Ο Mike Tyson δεν καταλαβαίνει πλέον από πόνο

Jake Paul ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου.

Λίγες μέρες πριν, ο Mike Tyson κούτσαινε σκορπώντας αβεβαιότητα στους φαν του για το κατά πόσο θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός αγώνα πυγμαχίας, όπως αυτός που έκλεισε εναντίον του Jake Paul στις 20 Ιουλίου (έναν αγώνα που θα δείξει live το Netflix κιόλας).

Πώς ο Cus D’Amato μεταμόρφωσε τον Mike Tyson σε ένα τέρας πυγμαχίας

Παρόλα αυτά, εδώ και λίγες ώρες έκανε τους πάντες να αναθεωρήσουν καθώς σαν σωστός τζεντάι που χρησιμοποιεί τη Δύναμη όταν πρέπει, μας παρέδωσε ένα βίντεο από την Day 1 της προετοιμασίας του, θυμίζοντάς μας για ποιο λόγο δεν υπήρξε ποτέ άλλο αγρίμι σαν αυτόν.

 

 

Όλα για τα λεφτά γίνονται

Αν ήταν στο prime του, ενδεχομένως ο Mike Tyson να μην ασχολιόταν καν με κάποιον πυγμάχο ονόματι Jake Paul, ο οποίος κάνει καριέρα λόγω του διάσημου αδερφού του, Logan αλλά και επειδή έβγαλε νοκ άουτ τον άλλοτε ΝΒΑερ, Nate Robinson. Για να μιλήσουμε σοβαρά, δεν είναι καν στο ίδιο επίπεδο, ούτε καν τώρα που τους χωρίζουν 30 χρόνια διαφοράς. Βέβαια, άλλο να είσαι 27 και άλλο 57.

Επιπροσθέτως, ο Mike Tyson υποφέρει εδώ και χρόνια από ισχιαλγία, γεγονός που του προκαλεί μεγάλη δυσκολία στην κίνηση – μια πάθηση που εκδηλώνεται στο σώμα ως πόνος στο ισχιακό νεύρο, ο οποίος μπορεί να τρέχει από το κάτω μέρος της πλάτης μέχρι τα πόδια - δικαιολογώντας έτσι το ότι πολλές φορές τον έχει πιάσει η κάμερα να δυσκολεύεται να περπατήσει, έχοντας στο πλάι ένα δεκανίκι ή να είναι καθισμένος σε αναπηρική καρέκλα. 

Όσο για την αντιμετώπισή του; «Δόξα τω Θεώ είναι το μόνο πρόβλημα υγείας που έχω. Είμαι καλά τώρα» έχει δηλώσει και ετοιμάζεται για την μεγάλη του επιστροφή στα ρινγκ μετά από εκείνο τον αγώνα επίδειξης με τον Roy Jones Jr.

 

 

Παρά την μεγάλη ηλικιακά διαφορά που χωρίζει τους δυο πυγμάχους, ο Tyson μάλλον θέλει να κάνει πράξη τις προκλήσεις που βάζαμε μικροί, όπως "σε δέρνω ακόμα και αν είμαι κουτσός". Και ας ξέρει ότι δεν έχει την φρεσκάδα ενός 30χρονου. 

«Για να δούμε τι μπορεί να κάνει η θέληση και η φιλοδοξία ενός “παιδιού” όπως ο Paul κόντρα στην εμπειρία και την ικανότητα ενός GOAT» καταλήγει ο Tyson και εμείς μετράμε αντίστροφα.

Μήπως οδεύουμε προς ένα ακόμα «Holyfield vs Tyson»;

Βέβαια, πολλοί είναι εκείνοι που δεν περιμένουν πολλά από την αναμέτρηση, σχολιάζοντας πως «δεν είναι ποτέ νορμάλ ένας 27χρονος να τα βάζει με κάποιον κοντά στα 60 του» εστιάζοντας προφανώς στο ότι από άποψη αντοχής, ο Tyson δεν θα τα καταφέρει. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για να γίνει ένας τέτοιος αγώνας, είναι δεδομένο ότι οι δυο πυγμάχοι έχουν κλείσει ένα πολύ καλό οικονομικό deal που αναγκάσει κάποιον εκ των δύο να κάνει πίσω. Αν δεν ήταν έτσι, ο αδερφός του Jake Paul, Logan δεν υπήρχε περίπτωση να είχε επιβιώσει στον αγώνα κόντρα στον αήττητο Floyd Mayweather.

Ωστόσο, ποιος είπε ότι ο Jake Paul θα μπορέσει να αντέξει το θανατηφόρο τζαμπ που έβγαλε τόσους υπεραθλητές νοκ άουτ;

 

 

Στις 20 Ιουλίου, το AT&T Stadium στο Άρλινγκτον του Τέξας είναι βέβαιο πως θα είναι γεμάτο από κόσμο -τιμές εισιτηρίων ξεκινάνε από 185 δολάρια και ξεπερνάνε τα 4 χιλιάρικα- προκειμένου να δουν ξανά τον Baddest Man On The Planet να φοράει τα γάντια της πυγμαχίας. Και όταν πρόκειται για έναν αγώνα μποξ, ο Tyson δεν αστειεύεται ποτέ.

Άξιζε τελικά τόση βαβούρα για την επιστροφή του Mike Tyson;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved