Mike Tyson: Ποιος είναι ο επόμενος;

Ο σπουδαίος πυγμάχος ετοιμάζεται για το δεύτερο αγώνα του. Ποιος θα είναι όμως ο νέος του αντίπαλος;

Την ώρα που όλη η πυγμαχική κοινότητα ζει και αναπνέει για τη σούπερ ανακοίνωση των δύο αγώνων μεταξύ των κορυφαίων heavyweights της εποχής, Tyson Fury και Anthony Joshua, έρχεται ξανά ο Mike Tyson για να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας. Ο «Baddest Man on the Planet» μετά την ιστορική επιστροφή του εναντίον του Roy Jones Jr. είναι έτοιμος για νέο αγώνα και μάλιστα με αντίπαλο που θα προκαλέσει αίσθηση.

 

 

Ο 54χρονος Tyson παραδέχτηκε πως είναι έτοιμος για τον δεύτερο αγώνα του εν έτει 2021 και όλα δείχνουν πως ο κλήρος θα βγάλει έναν αγώνα βγαλμένο από τα παλιά. Αρκετοί θεωρούν πως ο Lennox Lewis είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τα γάντια της πυγμαχίας για έναν αγώνα 8 γύρων απέναντι στο θηρίο των 80’s και 90’s, όμως ο κόσμος ζει και αναπνέει για την απόλυτη μάχη κόντρα στον Evander Holyfield.

 

 

Η νέμεσης του Iron Mike, ο άνθρωπος που δεν κατάφερε να κερδίσει ποτέ και που σαν «δώρο» από τον εκνευρισμό του έκοψε ένα κομμάτι από το αφτί προπονείται τελευταία σαν έφηβος και όλα κλείνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Όχι ότι ένας αγώνας μεταξύ Lewis και Tyson θα ήταν αμελητέο γεγονός, ωστόσο το ιστορικό Tyson vs Holyfield III είναι μια μάχη που μπορεί να επισκιάσει ακόμα και την σύγχρονη τιτανομαχία των Fury-Joshua.

 

 

Για την ώρα δεν έχουμε κάποιο επίσημο νέο, παρά μόνο ότι ο Tyson δήλωσε ότι ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα του. Και είναι βέβαιο ότι το όνομά του θα προκαλέσει αίσθηση…

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved