ΙΝΤΙΜΕ Πραγματικός νικητής του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ήταν το ελληνικό Twitter

Εντυπωσιακά τιτιβίσματα αντικατέστησαν το θέαμα που δεν είδαμε στο αιώνιο (στην κυριολεξία) ντέρμπι.

Αιώνιο ντέρμπι είπαμε ε; Μάλλον αιώνιο "μαρτύριο" είδαν τα ματάκια μας στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Και να φανταστεί κανείς ότι αν δεν έχει παρακολουθήσει την ρεβάνς της φάσης των "16" μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και έχει δει μονάχα τα highlights μπορεί κάλλιστα να θεωρήσει ότι πρόκειται για ποδοσφαιρική πανδαισία, γεμάτη φάσεις και συγκινήσεις.

Εδώ στο πρώτο ματς είχαμε ξεχάσει ότι...είχε αγώνα 

4107424

Σαφώς και ένα παιχνίδι που πηγαίνει στα πέναλτι και δεν λέει να... τελειώσει όλο και κάποιο συναισθημα θα προσφέρει, ωστόσο, αυτό σίγουρα δεν ήταν το θέαμα.

 

 

Ίσως είναι η πρώτη φορά που στα μπαράκια που έδειχνε το παιχνίδι φίλαθλοι και των δύο ομάδων παρακαλούσαν να μπει ένα γκολ χωρίς να τους νοιάζει ποιος θα το βάλει, απλά και μόνο για να τελειώσει το μαρτυρικό αυτό παιχνίδι που είχε τον ατελείωτο.

Ίσως περισσότερο ενδιαφέρον είχε η έμπνευση του Φατίχ Τερίμχ με τους 4 στόπερ και τον Ακαϊντίν στο ντεμπούτο του με τα πράσινα, σαν σύγχρονος Λαμπριάκος, να μετατρέπεται σε φορ για τα τελευταία λεπτά του ματς ή αν ο διαιτητής τελικά λέγεται Χίχλερ ή Χίτλερ.

Πάλι καλά να λέμε που είδαμε την έμπνευση του Κώτσιρα και την πάσα πάρε-βάλε στον Σπόραρ ή την πλακίτσα του Ποντένσε στον Λοντίγκιν στη διαδικασία των πέναλτι.

 

 

Πέραν των παραπάνω πάντως, όποιος έκανε ένα πέρασμα από το ελληνικό (πρώην) Twitter (νυν Χ) και τις εμπνεύσεις όσων έκοβαν φλέβα κατά τη διάρκεια του ματς, είναι βέβαιο ότι πέρασαν πολύ καλύτερα σε σχέση με αυτό που έβλεπαν στην τηλεόραση.

Λίγες ώρες πριν είχαμε κάνει το ίδιο για το Survivor και την Κατερίνα Δαλάκα.

Μαζέψαμε παρακάτω τα πραγματικά highlights του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0 (6-7 πεν.) βγαλμένα από το ελληνικό Twitter και σας τα παρουσιάζουμε:

Αν πάει πέναλτι, ο Κώτσιρας μπορεί να παίξει και τερματοφύλακας.#PAOFC

— Óðinn (@DeusExBoreae) January 17, 2024

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved