Η Κατερίνα Δαλάκα είναι και επίσημα η πιο αντιπαθητική Survivor

Μια βόλτα στο ελληνικό Twitter θα σας πείσει για τον τίτλο.

Καλά καλά δεν άρχισε το νέο Survivor και ήδη έχουν ξεκινήσει ίντριγκες και συμπεράσματα για αυτά που βλέπει καθημερινά ο κόσμος στην τηλεόραση. Το διάσημο ριάλιτι επιβίωσης το οποίο έχει εξελιχθεί σε ετήσια ελληνική παράδοση, παίζεται εδώ και λίγες μέρες στις τηλεοράσεις μας και κοσμούν τα βράδια μας με αστείες στιγμές, κατινιές και αγωνία λόγω αγωνισμάτων.

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, όπως συνηθίζεται, βρίσκονται και «επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι», δηλαδή χαρακτήρες που έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως ο Αλέξης Παππάς, η Ασημίνα Χατζηανδρέου ή η Κατερίνα Δαλάκα.

Θυμηθείτε γιατί έφυγε η Ασημίνα στο τελευταίο Survivor.

Στον πρόσφατο αγώνα ασυλίας, η άλλοτε νικήτρια του «θεσμού» και πρώην πρωταθλήτρια στον στίβο, Κατερίνα Δαλάκα κατάφερε να γίνει το πρόσωπο του αγώνα καθώς έδωσε την νίκη στην ομάδα της με buzzer beater στην κυριολεξία, επικρατώντας της 46χρονης Δώρας Νικολή στο νήμα.

 

 

Η νίκη ανέκαθεν φέρνει ενθουσιασμό και πανηγύρια, ωστόσο, όταν πρόκειται για έναν πρωταθλητή που έχει μάθει από πρώτο χέρι το τι σημαίνει ευγενής άμιλλα, ο κόσμος θα περίμενε να είναι πιο συγκρατημένος στις αντιδράσεις του. Στην περίπτωση της άλλοτε πρωταθλήτριας στον στίβο, η αντίδραση δεν ήταν και η πιο κόσμια, με αποτέλεσμα να γυρίσει και να φωνάξει «Άντε γιατί πολύ… Άντε για πολύ αέρα πήραμε!».

Όπως αναμενόταν, αυτό «ξύπνησε» τους δικαστές του ελληνικού διαδικτύου στο πρώην Twitter και νυν X, οι οποίοι έκραξαν την Δαλάκα για την απρεπή συμπεριφορά της.

 

 

Με λίγα λόγια, την δίκασαν κανονικά. Μετά από αυτό, η Κατερίνα Δαλάκα έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει για τον τίτλο της πιο αντιπαθητικής παίκτριας -προς στιγμήν- στο Survivor. Bέβαια, υπάρχει και το #ΔΑΛΑΚΑ_ΜΟΝΟ που αντιστέκεται στους haters.

Είμαστε στην αρχή ακόμα του παιχνιδιού, οπότε είναι βέβαιο ότι θα δούμε πολλές, ακόμα, «ομορφιές» για την άλλοτε νικήτρια του παιχνιδιού.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved