Assosiated Press Ο Τζόκοβιτς έδειξε πώς το καλό τρολάρισμα απαιτεί και υψηλό χιούμορ

Η αντίδραση του Νόλε στη γιούχα του ATP Finals είναι καλύτερη και από το σερβίς του.

Επιδημία ατέρμονης γιούχας έχει πέσει στο Τορίνο το τελευταίο διήμερο στο πλαίσιο του ΑΤΡ Finals, κάτι που ξεκίνησε από το Τσιτσιπάς-Ρούνε και επεκτάθηκε στο Σίνερ-Τζόκοβιτς. Φαίνεται πως το ιταλικό κοινό έχει έρθει αγριεμένο στο κορτ και δεν διστάζει να τα βάλει ακόμα και με τους κορυφαίους του είδους. Εντάξει, καταλαβαίνουμε πως όταν παίζει ο Γιανίκ Σίνερ που εκπροσωπεί την οικοδέσποινα χώρα δίνει έναν παραπάνω λόγο στο κοινό να αποδοκιμάσει τον αντίπαλο, ωστόσο όταν αυτός ο κάποιος είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, αυτό το μένος (θα έπρεπε να) μετατρέπεται σε respect.

Χτες ο Τσιτσιπάς βίωσε γιούχα χωρίς λόγο.

Ο Νόλε ωστόσο, ο τενίστας με τα περισσότερα Grand Slam στην ιστορία, που κάθε κορτ στον κόσμο ουσιαστικά του ανήκει, είδε τον Γιανίκ Σίνερ να του βάζει δύσκολα στο Τορίνο και τελικώς να προκρίνεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης με 2-1 σετ.

Σαφώς και μια νίκη σε βάρος του ζωντανού θρύλου του τένις αποτελεί από μόνη της ένα highlight, ωστόσο όποιος παρακολούθησε το παιχνίδι ξεχώρισε τη στιγμή που ένα ολόκληρο γήπεδο αποδοκίμασε έντονα τον Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος ωστόσο -Τζόκοβιτς είναι αυτός- όχι μόνο δεν νοιάστηκε αλλά αποφάσισε να τρολάρει με «μαεστρία» τον κόσμο.

 

 

Επειδή και οι παίκτες άνθρωποι είναι, ποτέ δεν εξυπακούεται ότι στις αποδοκιμασίες δεν θα απαντήσουν, στην περίπτωση όμως του Νόλε η απάντηση ήρθε με υψηλή δόση χιούμορ. Ή καλύτερα, με τον μόνο τρόπο που δεν έγινε αιτία να εξαγριωθεί το κοινό. 

Με ένα διαχυτικό «ουυυυ» να σκεπάζει την ατμόσφαιρα, ο Τζόκοβιτς σήκωσε τα χέρια του και με την ίδια μαεστρία που κατευθύνει την μπάλα, ενορχήστρωσε την «μελωδία» του κοινού. Σαν μια πολύ καλή άμυνα-απάντηση σε forehand αντιπάλου.

AP23318844982172

 

Ίσως ο πιο έξυπνος τρόπος να τρολάρει ο ίδιος το κοινό που τον αποδοκίμαζε χωρίς, ωστόσο, να αφήσει άσχημη εικόνα σε όποιον τον παρακολούθησε. Όσο για το κοινό, πήρε για δεύτερη σερί μέρα κάτω από τη βάση.

Εμείς πάντως όταν είχαμε πάει στο ATP Finals τον αποθεώσαμε. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved