Assosiated Press Θέλουμε και εμείς να δουμε αγώνα με αντίπαλο τον Μπεν Σίμονς

Ο persona non grata ΝΒΑερ επέστρεψε στη Φιλαδέλφεια και οι 76ερς βρήκαν ευφάνταστο τρόπο να γεμίσουν το Wells Fargo Center.

Σε πολλούς μπορεί να περνάει πλέον απαρατήρητος, για τους φαν των 76ερς ο Μπεν Σίμονς είναι «κόκκινο πανί». Ο πιο μισητός τύπος στην πόλη του Ρόκι Μπαλμπόα, ο ΝΒΑερ που για ένα χρόνο απλά έπαιρνε τα λεφτάκια του, έπιανε χώρο στο salary cap και καθόταν χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα. Όταν τον πίεζαν να μπει στο γήπεδο, εκείνος έλεγε ότι δεν είναι έτοιμος και άραζε στο σπίτι του. Δεν ήθελε να παίξει για τους 76ερς όπως και για κανέναν άλλον, τα λεφτά του όμως (που δεν ήταν και λίγα) μπήκαν κανονικά στην τσέπη του.

Οι φίλαθλοι των 76ερς δεν το ξέχασαν, ούτε οι συμπαίκτες, ούτε ολόκληρο το ΝΒΑ. Τελικώς μετακόμισε προς Νέα Υόρκη πλευρά (Νετς) για χάρη του Τζέιμς Χάρντεν, αλλά το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην παλιά του ομάδα έγινε τη φετινή χρονιά. Αυτό και μόνο αποτελούσε σπουδαίο λόγο για τους φίλους των 76ερς να γεμίσουν το γήπεδο, να μαζευτούν ομαδικά και να ενώσουν τα γιουχαρίσματά τους απέναντι στον πρώην παίκτη τους. Οι άνθρωποι ωστόσο της ομάδας βρήκαν έναν ευφάνταστο τρόπο να διασκεδάσουν το συγκεκριμένο event και να δώσουν ένα μπόνους σε όσους αγόρασαν εισιτήριο.

 

 

Στείλτε τον Σίμονς στις βολές

Και οι πέτρες γνωρίζουν ότι η σχέση Σίμονς και σουτ θα βελτιωθεί αφού τα βρει η νύχτα με τη μέρα, δηλαδή ποτέ. Τι σκέφτηκαν λοιπόν στους 76ερς; Αν ο Σίμονς αστοχούσε σε ένα ζευγάρι ελευθέρων βολών κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάθε φίλαθλος θα έπαιρνε τζάμπα chicken nuggets.

Συνολικά ο persona non grata και πρώην μέλος των 76ερς στήθηκε δύο φορές για ζευγάρι βολών. Τι πιστεύετε ότι έγινε; Το παρακάτω βίντεο αποκαλύπτει:

Ben Simons: Free Nuggets to fans?


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved