Assosiated Press Warriors repeat ή υπάρχει χώρος και για άλλον;

Μακάρι να είναι οι Bucks του Giannis, αλλά υπάρχουν πολλοί και καλοί τη φετινή σεζόν.

Κάθε χρόνο κάνουμε τις προβλέψεις μας, ωστόσο δεν τον γλιτώνουμε τον κουβά. Όλοι οι επίδοξοι πρωταθλητές του ΝΒΑ ξεκινάνε δυνατοί και έτοιμοι για το step up, οι «βασιλιάδες» θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στο θρόνο τους και οι κομπάρσοι για τις τελευταίες θέσεις για τα μάτια του Victor Wembanyama.

 

 

Το ερώτημα όμως είναι ένα: Μπορεί κάποιος να τα βάλει με τους Warriors;

Πέρσι σάρωσαν, ειδικά o Curry.

Σε πρώτη φάση ίσως όχι

Ίσως μας αρέσουν περισσότερο από την εποχή της Big 3 με Curry-Thompson-Durant, κυρίως γιατί είναι πραγματική απόλαυση να βλέπεις τους δύο πρώτους να παίζουν παρέα και τον Jordan Poole να δίνει κάθε φορά αφορμή σε όλους ότι είναι ο νέος ηγέτης τους. Η γροθιά του Draymond Green στον τελευταίο είναι ένα ζήτημα που χρίζει επίλυσης, ωστόσο ο οργανισμός του San Francisco είναι χτισμένος σε γερά θεμέλια και αν έχει τον James Wiseman σε καλή κατάσταση δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

 

 

Θα καταφέρουν όμως οι «πολεμιστές» να ξεπεράσουν το σοκ αλλά και να αφήσουν πίσω ένα σημαντικό γρανάζι της καλαθομηχανής τους σε αυτά τα χρόνια της κυριαρχίας τους; Θα το δούμε στην πορεία. Για την ώρα η κατάσταση στην αποδυναμωμένη Δύση τους ευννοεί καθώς η Big 3 των Lakers με LeBron-Davis-Westbrook δεν βγάζει ιδιαίτερο νόημα, οι Clippers είναι μεν καλοί αλλά παραμένουν losers, οι Suns μέχρι να βρουν ιδιοκτήτη θα ψάχνονται ενώ Mavericks, Nuggets, Pelicans είναι μια ταχύτητα κάτω ακόμα. Πολλοί ποντάρουν στους Grizzlies του εκρηκτκού Ja Morant αλλά πρέπει να τους δούμε, όπως επίσης τους Timberwolves με δίδυμο Gobert και Anthony-Towns.

 

Στην Αντετοκούνμπο πλευρά πάντως έπεται «σφαγή»

Κάποτε γκρινιάζαμε ότι η Ανατολή είναι αδύναμη, πλέον όμως όλοι οι καλοί έχουν μαζευτεί κεντρο και δεξιά των ΗΠΑ και όλα είναι πιθανά. Δεν χρειάζεται κάποια ειδική ανάλυση, το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να μην υπολογίζεις τις παρακάτω ομάδες:

 

 

Μαζί με τους παραπάνω θα θέλαμε πολύ να βάλουμε τους Bulls αλλά χωρίς Lonzo Ball δεν τους βλέπουμε και τόσο οργανωμένους, όπως επίσης και τους Orlando Magic του νο.1 του ντραφτ Paolo Banchero.

Η σεζόν ξεκινάει απόψε με τα 76ers-Celtics και Lakers-Warriors και αρκετοί θα κάνουν το πρώτο μπασκετικό ξενύχτι για τη σεζόν 2022-23.

Για να δούμε σε ποιον θα καταλήξει η φετινή μπίλια. Στους Warriors, στον Giannis ή σε κάποιον που ακόμα δεν έχουμε σκεφτεί;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved