Πώς ο James Harden παρέμεινε σε φόρμα όσο το ΝΒΑ βρισκόταν σε καραντίνα

Μπορεί να μην ασχολείται με την άμυνα, αλλά το κορμί του το έχει στην πένα. 

Στις 12 Μαρτίου, οι άνθρωποι του NBA πήραν την απόφαση να βάλουν stop στη σεζόν που «έτρεχε», ενώ στην πορεία έκλεισαν και όλες οι αθλητικές εγκαστάσεις των ομάδων, στέλνοντας τους αθλητές σπίτια τους και διάφορους «υπεύθυνους» προκειμένου να παραμείνουν σε μια κάποια φόρμα, έστω και με «φτωχότερο» εξοπλισμό.

 

f19da3d4510087a91bf7dea8a80e60c9

 

Ο James Harden όμως, ναι ο «μούσιας» με το ράθυμο στιλ που αρκετοί τον έχουν βγάλει από αντιαθλητικό εώς και χοντρό (!), έδειξε το δρόμο και όπως δήλωσε ο ίδιος «στην καραντίνα είχα τα πάντα ώστε να μείνω σε φόρμα». Και εξήγησε φυσικά τι εννοούσε.

«Διαθέτω διάδρομο, έχω σχοινιά, βάρη και μια αρκετά μεγάλη αυλή στο σπίτι μου, που μου επιτρέπει να κάνω αρκετά σπριντ και διάφορες ασκήσεις».

 

 

Και ενώ αρκετοί από τους superstars του «μαγικού κόσμου» του NBA δήλωναν πως δεν έπιασαν μπάλα καθ' όλη τη διάρκεια της καραντίνας καθώς δεν διέθεταν ούτε μπασκετά, ούτε προσωπικό γυμναστήριο στα σπίτια του, ο «μούσιας» αποκάλυπτε πως δεν έχασε ούτε μια στιγμή την επαφή του με τα καλάθια. «Προπονήθηκα ατομικά, σούταρα και μάλιστα έπαιζα και παιχνίδια 5vs5 προκειμένου να παραμείνω στη φόρμα που βρισκόμουν, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος».

Μάλιστα, ο Harden τόνισε πως «είναι δουλειά των παικτών, να μείνουν σε φόρμα και να εμφανιστούν έτοιμοι, όποτε αποφασίσει η Λίγκα την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Είμαστε επαγγελματίες, γι' αυτό πληρωνόμαστε».

Εδώ μπορείτε να πάρετε μια εικόνα του τι περνάει όταν βρίσκεται στο γυμναστήριο των Rockets.

 

 

Για το τέλος της συνέντευξής του, το Ν.13 των Houston Rockets αναφέρθηκε και στη διατροφή που ακολούθησε την περίοδο της καραντίνας. Και όχι δεν μίλησε για McDonalds και Taco Bell.

«Δεν τρώω έτσι κι αλλιώς junk food. Θέλω πάντα να είμαι σωστός στη δουλειά μου, να πηγαίνει νωρίς στην προπόνηση, να ακολουθώ κατά γράμμα τις οδηγείες, να μην χάνω τις θεραπείες μου, τα μασάζ μου».

Υπόδειγμα αθλητή, ακόμα και στην καραντίνα λοιπόν ο James Harden. Θα τον ξαναπείτε λοιπόν χοντρό; Για σκεφτείτε το καλά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved