Το snowmobile που δεν καταλαβαίνει από «Τηλέμαχους» και «Σοφίες»

Μοιάζει με αερόθερμο πάνω σε πέδιλα του σκι αλλά τη δουλίτσα του την κάνει (και με το παραπάνω).

Το χιόνι χτύπησε για τα καλά την Αττική (παύση: ναι το ξέρουμε, Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα) και άπαντες βολευτήκαμε κάτω από τις κουβέρτες ή μπροστά στα τζάκια μας. Κι όμως υπάρχει εκεί έξω ένας κύριος που δεν μας «λυπάται» καθόλου. 

Το όνομά του; Jon Ruiter

Πρόκειται για έναν τύπο που αρέσκεται στην κατασκευή οχημάτων που δεν μοιάζουν καθόλου με τα συνηθισμένα (θυμάσαι το αμάξι-διαστημόπλοιο;) λες και είναι ο Q από το James Bond. Ο κύριος Ruiter λοιπόν παρέα με τον μηχανικό Jeff Long αποφάσισαν να νικήσουν τους «Τηλέμαχους» του κόσμου και το χιόνι κατασκευάζοντας ένα ιδιαίτερο snowmobile για να μην έχεις καμία δικαιολογία να μείνεις μακριά από τη δουλειά.

 

 

Πρόκειται για το «Snoped», ένα λεπτό - έχει πλάτος μόλις 15 εκατοστά- όχημα που «φοράει» κινητήρα Chrysler 90 cc και φιλοδοξεί να σε πάει οπουδήποτε, ενώ λέγεται ότι είναι εύκολο στην οδήγηση -αν σε λένε James Bond, σίγoυρα.

Σχεδιαστικά δεν σε ξετρελαίνει, αφού θυμίζει γιγαντιαίο αερόθερμο πάνω σε πέδιλα του σκι, αλλά τι να κάνουμε; Αν θέλεις άνεση, θα πρέπει να κάνεις μερικές εκπτώσεις στο στιλ. Έτσι πάνε αυτά.

Δες το καλύτερα στο παρακάτω άλμπουμ:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved