Εχμ.. Αυτό εδώ που βλέπεις είναι ένα αμάξι

 Ζήσε το sci fi YOLO σου στην Κηφισίας.

Όταν είδαμε τα διαστημικά αμάξια στο «Blade Runner» και το «Star Wars» είπαμε από μέσα μας «κουλ, αλλά τι να το κάνεις που δεν είναι ιπτάμενα». Κάποιος κύριος ωστόσο φαίνεται δεν συμμερίζεται την ίδια άποψη.

Αυτός ο κύριος λοιπόν, ονόματι Joey Ruiter, δεν συμβιβάζεται με το κλασικό σχέδιο των αυτοκινήτων (τέσσερις τροχοί, τους κλασικούς προβολείς και φώτα θέσης μπρος-πίσω, παρμπρίζ και άλλα σχετικά) και αν λάβουμε υπ’ όψιν τη νέα του εφεύρεση (έχει ήδη δημιουργήσει ένα baggy-πύραυλο), έχει βαλθεί να αλλάξει ολόκληρη την κοσμοθεωρία μας για τα αυτοκίνητα.

newsletter5

Η καινοτομία του ονομάζεται «Consumer» και είναι ένα όχημα πολλά, μα πάρα πολλά χρόνια μπροστά. Όχι, δεν πετάει (κρίμα) αλλά το design του περισσότερο θυμίζει κασέτες του Atari παρά αυτοκίνητο.

Για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται, ο τύπος πήρε ένα ορθογώνιο, ξέχασε να βάλει πόρτες, παρμπρίζ και οροφή, του κόλλησε κάπου ρόδες χωρίς να φαίνονται και τοποθέτησε εντυπωσιακούς προβολείς LED που πιάνουν όλο το μπροστά μέρος. Σαν το Millennium Falcon ένα πράγμα.

Για πες; Θα το κυκλοφορούσες στην Κηφισίας;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved