Ξέχνα τις κουβέντες με τον μπάρμαν: Κατασκεύασαν μπαρτέντερ-ρομπότ που θα σε σερβίρουν στο άψε-σβήσε

Αυτά τα μπαράκια θέλουμε κύριοι;

Πολλά είναι τα επαγγέλματα προς εξαφάνιση εξαιτίας της προόδου της τεχνολογίας. Στα πολλά που ξέραμε σήμερα δυστυχώς πρέπει να προσθέσουμε και αυτό του μπάρμαν.

Τον λόγο μπορείς να τον δεις παρακάτω.

 

 

Η συγκεκριμένη εφεύρεση ονομάζεται Nino Robotic Bartender και πρόκειται για την τελευταία βερσιόν του Bionic Bar του Mark Shakr.   

Η συσκευή όπως είδες διαθέτει δύο βιονικά χέρια και μνήμη 170 διαφορετικών μίξεων. Και το ποιο ωραίο; Δεν χρειάζεται να περιμένεις στην ουρά για να παραγγείλεις. Του τη στέλνεις από εφαρμογή στο κινητό και εντός λίγων δευτερολέπτων είσαι έτοιμος για απόλαυση.

Οπότε ξέρεις τη φάση. Αν κάνεις ποτέ παρτάκι και δεν βρίσκεις μπάρμαν, αγοράζεις το Nino Robotic Bartender (ή το νοικιάζεις) και κάνεις μια μεγάλη χάρη στους καλεσμένους σου. Διότι και θα εξυπηρετούνται ταχύτατα και θα εντυπωσιαστούν από αυτό που βλέπουν.

Συμβουλή μας; Δες τις παρακάτω φωτογραφίες πριν κάνεις οτιδήποτε. Διότι ναι μεν είναι εντυπωσιακό, αλλά παραείναι ακριβό για ένα πάρτι (περίπου 100 χιλιάρικα) και για την πάρτη σου.Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies