Θέλεις πιο καθαρά δάπεδα; Αυτό το προηγμένο ρομπότ «2-σε-1» θα σου λύσει τα χέρια!

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο κάνοντας ένα διασκεδαστικό κουίζ! Ποιο είναι το πιο χρονοβόρο κομμάτι της καθαριότητας του σπιτιού σου; Πόσες φορές έχεις σκεφτεί τι θα γινόταν αν σταματούσες να καθαρίζεις για ολόκληρες εβδομάδες; Πόσο συχνά σου έχει τύχει να επιστρέψεις στο σπίτι από έναν καφέ ή ένα after work aperitivo και ενώ ήθελες να ξεκινήσεις έναν μαραθώνιο σειρών στο σαλόνι σου, η ακαταστασία γύρω σου σε καλούσε να αντιμετωπίσεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις;

Βλέπεις, μπορεί οι παραπάνω ερωτήσεις να σου φαίνονται πλέον αναπόσπαστο «κομμάτι» της καθημερινής σου ρουτίνας, ωστόσο, τι θα έλεγες αν ξαφνικά έβρισκες μία high tech «κολλητή», η οποία θα σου έδινε τη δυνατότητα να ζεις σε ένα περιβάλλον τακτοποιημένο και οργανωμένο, με δάπεδα που λάμπουν, χωρίς να χρειάζεται να «θυσιάσεις» πολύ χρόνο για την καθαριότητα των χώρων σου;

Ναι, υπάρχει λύση αν θέλεις να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την καθαριότητα του σπιτιού σου και να απαλλαγείς μια για πάντα από το ακατάστατο «σκηνικό». Ποια είναι αυτή; Να αποκτήσεις έναν «οικιακό βοηθό» που θα ανταποκρίνεται στον τρόπο ζωής σου, βοηθώντας σε να απολαμβάνεις περισσότερο τον προσωπικό σου χώρο. Ο λόγος για το προηγμένο ρομπότ «2-σε-1» που έχει έρθει για να σου λύσει τα χέρια.

Αν θέλεις, λοιπόν, να απολαμβάνεις και εσύ κάθε μέρα ένα σπίτι καθαρό και οργανωμένο, αλλά δεν διαθέτεις τον απαιτούμενο χρόνο, συνέχισε να διαβάζεις και γρήγορα θα καταλάβεις γιατί η Roomba Combo j7 και η Roomba Combo j7+ είναι οι αυτόνομες «2 σε 1» ρομποτικές σκούπες και σφουγγαρίστρες, οι οποίες αξίζουν μία θέση στο σπίτι σου.

 robot2

 

#1 Γνωρίζει τι πρέπει να καθαρίσει και τι να αποφύγει

Πιθανότατα έχει τύχει να διαβάσεις κάποιο άρθρο στο διαδίκτυο, αναφορικά με τα οφέλη της οργάνωσης και της καθαριότητας του σπιτιού σου. Παρόλα αυτά, όσο μεγάλη και αν είναι η προσπάθεια που καταβάλλεις καθημερινά για να τα έχεις όλα σε τάξη, όλο και κάποιο t-shirt σου θα βρίσκεται στο πάτωμα, το backpack της γυμναστικής σου θα είναι παρατημένο δίπλα από το coffee table σου, ενώ το πάτωμα θα έχει γεμίσει με σκόνη και τρίχες, ακόμη και αν το καθάρισες πριν από δύο ημέρες.

Μην απογοητεύεσαι, καθώς ακόμη και αν αυτό είναι το σκηνικό το οποίο αντικρύζεις τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας στο σπίτι, υπάρχει τρόπος να βάλεις τέλος σε αυτήν την κατάσταση, μιας και η ακαταστασία με την καθαριότητα δεν είναι το «ανίκητο δίδυμο» που πίστευες έως σήμερα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να επενδύσεις στις αυτόνομες «2 σε 1» ρομποτικές σκούπες και σφουγγαρίστρες, που πλέον είναι ο «κανόνας» στην καθαριότητα του σπιτιού σου, γιατί πολύ απλά έχουν την ικανότητα να εντοπίζουν και να αποφεύγουν εμπόδια όπως ρούχα, σακίδια, παιχνίδια κατοικιδίων και πολλά άλλα. Σκέψου απλώς ότι η Roomba Combo j7+, σκουπίζει και παράλληλα σφουγγαρίζει με ένα μόνο πέρασμα, εξοικονομώντας χρόνο και διατηρώντας τα δάπεδα καθαρά. Και αυτό γιατί είναι η μοναδική που διαθέτει σφουγγαρίστρα με δυνατότητα να ανασηκώνεται για να μένει μακριά από τα χαλιά σου!

robot1

#2 Καθαρίζει χωρίς να χρειαστεί να κουνήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι για ολόκληρες εβδομάδες

Η αλήθεια είναι πως στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας, δεν θα μπορούσες να ζητήσεις κάτι λιγότερο για την καθαριότητα του σπιτιού σου, από ένα οικιακό ρομπότ, το οποίο θα αναλάμβανε να φροντίζει για καθαρά και λαμπερά δάπεδα στους χώρους σου, όσο μακριά και αν βρισκόσουν και μάλιστα, για ολόκληρες εβδομάδες. Όλα αυτά ενώ θα σου χάριζε καθημερινά μία premium και εξατομικευμένη εμπειρία καθαρισμού. Αυτό είναι το στοιχείο-«κλειδί» που κάνει τα προηγμένα ρομπότ «2 σε 1» από την iRobot τόσο ξεχωριστά.

Η λίστα με τα πλεονεκτήματα της Roomba j7+ είναι σίγουρα μεγάλη, αν και ομολογουμένως ένα είναι το μεγαλύτερο «ατού» της: Σου επιτρέπει να ξεχνάς το καθάρισμα για έως και 60 μέρες, χάρη στον αυτόματο κάδο συλλογής Clean Base®! Μάλιστα, οι προηγμένες σακούλες του ρομπότ, παγιδεύουν ακόμη και μικροσκοπικά σωματίδια, ενώ μόλις η σακούλα γεμίσει, την ίδια στιγμή σφραγίζεται, ώστε να μην δημιουργείται σύννεφο σκόνης.

Θέλεις ακόμη περισσότερα για το σπίτι σου; Μάθε, λοιπόν, ότι το οικιακό αυτό ρομπότ αντιλαμβάνεται πότε τοποθετείς το πανάκι και πότε η δεξαμενή του είναι γεμάτη και στη συνέχεια, μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία σφουγγαρίσματος, μιας και ο βραχίονας της σφουγγαρίστρας είναι ήδη έτοιμος προς χρήση.

Δεν θα ήταν υπερβολή, να παραδεχθείς πως μόλις βρήκες την «κολλητή» που θα σου λύσει τα χέρια, μιας και ενώ η χρήση της Roomba Combo j7+ είναι απλή, η λειτουργία της είναι προηγμένη και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις τον πιο κρυφό σου πόθο πραγματικότητα και να ξεχάσεις το σκούπισμα για μήνες, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο μέσα στους γρήγορους και πιεστικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

robot

Είτε «το έχεις» με την τεχνολογία, είτε όχι, το σίγουρο είναι πως ένα οικιακό ρομπότ μπορεί και αξίζει να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σου. Διότι θα σε βοηθά να γλιτώνεις καθημερινά ενέργεια και πολύτιμο χρόνο από το καθάρισμα του σπιτιού σου και να τον αφιερώνεις σε όσα «γεμίζουν» την ημέρα σου με όμορφες και ανέμελες στιγμές. Αρκεί να βάλεις τη Roomba Combo j7 ή τη Roomba Combo j7+ στη ζωή σου και να αφήσεις πίσω σου το «σκηνικό» ακαταστασίας, που υπήρχε μέχρι σήμερα στο σπίτι σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved