Το smartwatch που με βοήθησε να πάρω στα χέρια μου τον έλεγχο της φυσικής μου κατάστασης

Οφείλω να ομολογήσω πως δεν ανήκω σε εκείνους οι οποίοι τους περασμένους μήνες, κατάφεραν να μετατρέψουν το σπίτι τους σε γυμναστήριο. Από τη μία πλευρά οι πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή λόγω της τηλεργασίας και από την άλλη, οι «πειρασμοί» της εύκολης λύσης του delivery. 

Κάπως έτσι, το καλοκαίρι ήρθε προτού το καταλάβω και με βρήκε στη χειρότερη φυσική κατάσταση που είχα ποτέ μου. Ενόψει των διακοπών του Αυγούστου, λοιπόν, και με την παρέα μου να οργανώνει σε εβδομαδιαία βάση καλοκαιρινές εξορμήσεις σε παραλίες και beach bars εντός και εκτός Αττικής, ήξερα πως έπρεπε να πάρω την κατάσταση στα χέρια, για να τονώσω λίγο την αυτοπεποίθησή μου, αλλά κυρίως για να φροντίσω την υγεία μου. Διότι όταν έχεις περάσει τα πρώτα «-άντα» και όχι μόνο δεν γυμνάζεσαι, αλλά τρως και ανθυγιεινά, γνωρίζεις πως αργά ή γρήγορα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες του lifestyle σου.

Με λίγα λόγια, ο βασικός μου στόχος για το φετινό καλοκαίρι ήταν να είμαι fit και υγιής και για να κάνω την αρχή, ήξερα πως χρειαζόμουν και τον κατάλληλο «σύμμαχο». Ως γνωστός gadgetάκιας, λοιπόν, αποφάσισα να στραφώ στην τεχνολογία και δη, να επενδύσω σε ένα καλό smartwatch και συγκεκριμένα στο απίστευτα στυλάτο Huawei Watch 3 Pro, από τη νέα σειρά smartwatches της Huawei, Watch 3 Series. Και το πώς με βοήθησε να πάρω στα χέρια μου τον έλεγχο της φυσικής μου κατάστασης, θα το μάθεις αμέσως.

Όταν ένα «άγγιγμα» αρκεί για να ανακαλύψεις πάνω από 100 επιλογές προπόνησης

Η αλήθεια είναι πως δεν «το είχα» ποτέ με τη γυμναστική. Αυτό σημαίνει πως είχα κάνει πολλές φορές την εγγραφή μου σε γυμναστήρια της περιοχής μου… μόνο και μόνο για να εγκαταλείψω τις προσπάθειές μου έπειτα από δύο εβδομάδες. Βλέπεις, για να προπονούμαι χωρίς να παραπονιέμαι, θέλω επιλογές και κυρίως, λύσεις και τρόπους για να μην βαριέμαι, κάνοντας συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Γιατί δεν στράφηκα σε έναν personal trainer; Γιατί η private προπόνηση κοστίζει και διότι το πρόγραμμά μου είναι ιδιαίτερα απρόβλεπτο. 

Όλα άλλαξαν, λοιπόν, την πρώτη κιόλας ημέρας που φόρεσα το Huawei Watch 3 Pro. Διότι ουσιαστικά με αυτό το smartwatch, όχι μόνο κατάφερα να αποκτήσω τον δικό μου, tech personal trainer, αλλά την ίδια ώρα ήξερα πως είχα κάθε στιγμή στη διάθεσή μου, πάνω από 100 τρόπους προπόνησης. Για την ακρίβεια, το συγκεκριμένο smartwatch διαθέτει 19 επαγγελματικές λειτουργίες για αθλήματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και 85 προσαρμοσμένες λειτουργίες, με αυτόματη ανίχνευση άσκησης για τους έξι πιο συνηθισμένους τύπους προπόνησης.

Όλα αυτά ενώ μου επιτρέπει να παρακολουθώ, όποτε το θέλω, κάθε δεδομένο που αφορά στην υγεία μου, ακόμη και τις θερμίδες που καίω με κάθε προπόνηση ή θερμοκρασία του δέρματός μου! 

Με λίγα λόγια, το Huawei Watch 3 Pro, είναι ένας βοηθός παρακολούθησης φυσικής κατάστασης επαγγελματικού επιπέδου, δηλαδή ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν αυτό το καλοκαίρι. Το ίδιο ακριβώς και το «αδερφάκι» του, το Huawei Watch 3, από τη νέα σειρά smartwatches της Huawei, Watch 3 Series. 

Στα πλεονεκτήματα και των δυο δε, περιλαμβάνονται και οι μπαταρίες τους, που σου επιτρέπουν να τα χρησιμοποιείς απρόσκοπτα για πολλές ημέρες. Να αναφέρω απλώς ότι το Huawei Watch 3 Pro διαθέτει μπαταρία που διαρκεί πέντε ημέρες σε smart mode και 21 ημέρες σε ultra-long battery life mode! Όσο για το Huawei Watch 3, μπορεί να αντέξει χωρίς φόρτιση για τρεις ημέρες σε smart mode και 14 ημέρες σε ultra-long battery life mode. Τι άλλο να ζητήσεις; 

Με το στρες τι γίνεται;

Τι συμβαίνει όμως όταν περνάς σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο εντός σπιτιού, παραμελείς τη φυσική σου κατάσταση και ξεχνάς πώς να κάνεις socializing; Πιθανότατα αισθάνεσαι τα επίπεδα τους στρες στον οργανισμό σου να «ανεβαίνουν». Αυτό τουλάχιστον συνέβη στη δική μου περίπτωση.

Το «έξυπνο» ρολόι μου, ωστόσο, αποδείχθηκε πολύτιμο και στη συγκεκριμένη περίπτωση. Διότι η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται για ένα απλό smartwatch, αλλά για ένα smartwatch με την ισχύ ενός smartphone. 

Εκτός από πολλές και διαφορετικές λειτουργίες προπόνησης και τη δυνατότητα να παρακολουθώ τους παλμούς της καρδιάς μου και το πόσα βήματα κάνω μέσα στην ημέρα, λοιπόν, μια ματιά στο Huawei Watch 3 Pro μου επιτρέπει επίσης να γνωρίζω τα επίπεδα του άγχους μου, αλλά και το αν κάνω ποιοτικό ύπνο. Βέβαια, η λειτουργία που πραγματικά με έκανε να μείνω με το στόμα ανοιχτό, είναι εκείνη που μου υπενθυμίζει να πλένω τα χέρια μου κατά τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να φροντίζω την υγιεινή μου και να παραμένω ασφαλής!

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν σου αρκούν οι λειτουργίες που διαθέτουν ήδη το Huawei Watch 3 Pro και το Huawei Watch 3, να ξέρεις πως και τα δυο έρχονται με προεγκατεστημένο το AppGallery και έτσι, μπορείς να «κατεβάζεις» όποια άλλα apps θέλεις. 

 

image2

 

Τόσο απλά ένα wearable κατάφερε να κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητά μου και έχει μετατραπεί ήδη σε έναν πολύτιμο «σύμμαχο» στην προσπάθειά μου να απολαύσω το φετινό καλοκαίρι fit και κυρίως, υγιής. 

Όσο για τις διακοπές που πλησιάζουν, νιώθω ήδη περισσότερη αυτοπεποίθηση να συνοδεύσω στην πλαζ την παρέα και νιώθω απίστευτα tech, γνωρίζοντας πως το smartwatch που με βοήθησε να κάνω την καθημερινότητά μου λίγο πιο healthy, θα με βοηθήσει την ίδια ώρα να αποφύγω την ταλαιπωρία του ταξιδιού. Βλέπεις, εκτός από έναν personal trainer και έναν καλό φίλο που μου υπενθυμίζει να φροντίζω την υγιεινή μου και να μην αφήνω το άγχος να με κυριεύει, την ίδια ώρα απέκτησα και έναν προσωπικό ταξιδιωτικό βοηθό.

Αλήθεια, εσύ θα πίστευες πριν από μερικά χρόνια ότι όλα αυτά θα τα έκανες με τη βοήθεια ενός ρολογιού; 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved