Σε άλλα νέα η Κίνα προσπαθεί να φτιάξει τον Universal Soldier

Καλά θα πάει και αυτό.

Μπορεί η ιδέα του σούπερ στρατιώτη να είναι κάτι που ακούμε από την εποχή που έπαιζε στα Universal Soldier ο Βαν Νταμ, αλλά εικάζεται πως οι Κινέζοι βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ στην δημιουργία του. Ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ένα δημοσίευμα του BBC, που δείχνει ότι οι Κινέζοι βρίσκονται πιο μπροστά από την αμερικανική DARPA στην προηγμένη εξοπλιστική τεχνολογία.

 

 

 

Παρότι η Αμερική έχει κατηγορήσει ανοιχτά την Κίνα για πειράματα πάνω σε ανθρώπους, οι Κινέζοι το αρνούνται κατηγορηματικά. Εδώ όμως δεν μιλάμε για κάποιον εξωσκελετό τύπου Iron Man που φανταζόταν ο πρώην Πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα πριν μερικά χρόνια, αλλά για βιολογικά αλλοιωμένους στρατιώτες ώστε να δίνεται έμφαση στην ολοκληρωμένη καλυτέρευσή τους. Το λες και λίγο τρομαχτικό. Όλο το παραπάνω, υποστηρίζεται από έρευνα που αναφέρει ότι η Κίνα θέλει να επενδύσει σε αυτές τις μεταλλάξεις και να βάλεις το μηχανικό κομμάτι, ως απαραίτητο παράγοντα για την δημιουργία του νέου υπερστρατιώτη.

 

 

Αν το παραπάνω βίντεο σου φαίνεται επικίνδυνο, φαντάσου σε λίγα χρόνια να έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που αντέχουν τις σφαίρες και έχουν την σωματοδομή του Captain America. Το λες και λίγο ρίσκο. Άπαξ και σου ξεφύγει ο κορωνοϊός, είναι θέμα χρόνου να σου ξεφύγουν και τα υπόλοιπα…

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved