Πώς τα NFT μας διδάσκουν τι θα φέρει το μέλλον στις επενδύσεις

Εσύ έχεις καταλάβει τελικά τι είναι τα NFT;

Τελικά έχει καταλάβει κανείς τι είναι τα NFT; Η ερώτηση είναι δικαιολογημένη αν κρίνει κανείς πως τα βλέπει κάθε ένα λεπτό σε κάθε γωνίτσα του ίντερνετ. Τα NFT συνήθως συνοδεύονται κι από αστρονομικά ποσά δολαρίων.

Οπότε μάλλον ήρθε ο καιρός να το καταλάβουμε. Τα NFT είναι για τους συλλέκτες ότι είναι για τους τραπεζίτες και τους επενδυτές τα Bitcoins.

 

 

Κάτι πάει να γίνει; Είμαστε σε καλό δρόμο ναι…

Mε πωλήσεις πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια, τα NFT ανεβαίνουν συνέχεια στην αγορά της τέχνης αλλά και όχι μόνο.

Το ρολόι που μετράει Bitcoins ζητάει την άμεση προσοχή σου

 

Φυσικά υπάρχουν και τα ερωτήματα σχετικά με το πόσο θα κρατήσουν μιας και στην ουσία ένα NFT δεν είναι παρά μόνο ένα ψηφιακό αρχείο το οποίο ναι μεν μπορεί να αναπαραχθεί αλλά μόνο ένα, δηλαδή το πρωτότυπο, έχει μεγάλη αξία.

Αυτό που αναρωτιόμαστε εμείς είναι πως είναι δυνατόν να έχεις στην κατοχή σου ένα ψηφιακό αρχείο-έργο τέχνης σε μία εποχή που η ψηφιακή πειρατεία είναι το main thing.

 

Όταν λοιπόν σκεφτόμαστε τα NFT είναι σαν να σκεφτόμαστε εκείνα τα χαρτάκια με τους ποδοσφαιριστές που ανταλλάσσαμε μικροί στην αυλή του σχολείου.  

Το NFT σου δίνει την δυνατότητα να έχεις τον κωδικό και την σφραγίδα γνησιότητας ενός ψηφιακού αρχείου, έτσι ώστε αν κάποιος το «κοπιάρει» να μην έχει σημασία. Όπως τα original έργα τέχνης έχουν κι αυτά τα αντίγραφα τους.

Σίγουρα τα NFT είναι το μέλλον των επενδύσεων, τουλάχιστον στο χώρο της τέχνης.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις πως μοιάζουν τα NFT:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved