Smart home: Tech λύσεις για ‘σένα που παίζεις την τεχνολογία στα δάχτυλα

Δεν ήσουν ποτέ σπιτόγατος – μάλλον δεν θα γίνεις και ποτέ – όμως θέλεις το σπίτι σου να είναι «εντάξει». 

Με το «εντάξει» δεν εννοείς φυσικά να είναι τα πάντα στην εντέλεια, αλλά ότι θέλεις το σπίτι σου να είναι καθαρό, ασφαλές και σύγχρονο. Οι υποχρεώσεις και τα ενδιαφέροντά σου σε κρατούν μακριά από το σπίτι πολλές ώρες, κι αυτό είναι μια πραγματικότητα που δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξει. Μπορείς όμως, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που σου δίνει η τεχνολογία, να φροντίζεις το σπίτι σου ακόμα κι όταν βρίσκεσαι πολύ – πολύ μακριά.

Για ‘σένα που ξέρεις καλά πως το smartphone είναι ένα μεγάλο «όπλο» στα χέρια σου στην κοινωνία του 2020, τα πάντα είναι πολύ πιο εύκολα. Αρκεί φυσικά το smartphone αυτό να μπορεί να σε υποστηρίξει σε όλα όσα θέλεις να κάνεις – κι αυτή είναι η πρώτη προϋπόθεση. Η δεύτερη είναι εξίσου απλή: Πρέπει να κάνεις το σπίτι σου «έξυπνο». Το smart home πριν από λίγα μόλις χρόνια το έβλεπες μόνο σε ταινίες φαντασίας και πίστευες πως αφορά στους nerds της Silicon Valley, όμως πλέον είναι εδώ και θα σε καταπλήξει. Η εποχή μας είναι απαιτητική, αλλά έχεις πλέον στη διάθεσή σου νέες τεχνολογίες που σε διευκολύνουν αφάνταστα για να είσαι top και με την top ποιότητα ζωής.

3

 

Αυτό που χρειάζεται το σπίτι σου άμεσα είναι το Mi Smart Home Sensor Set, ώστε εσύ να έχεις στα χέρια σου τον απόλυτο έλεγχο του σπιτιού σου μέσω του smartphone σου. Οι ειδικές συσκευές που τοποθετούνται στο χώρο που εσύ ορίζεις έχουν τη δυνατότητα να ανιχνεύσουν κάθε κίνηση στο χώρο αυτό και κατόπιν να σε ειδοποιούν. Σε περίπτωση που έχεις ξεχάσει κάποια πόρτα ή παράθυρο ανοιχτό, τέρμα η ανησυχία: Το έξυπνο σύστημα της Xiaomi θα σε ενημερώσει για όλα όσα συμβαίνουν και θα σου λύσει τα χέρια, εκτελώντας την εντολή που θα δώσεις!

2

 

Το Mi Smart Home Sensor Set αποτελείται από ένα σετ αισθητήρων και έναν κόμβο ελέγχου, το Mi Control Hub. Λειτουργεί με δυο αισθητήρες κίνησης που ονομάζονται Mi Motion Sensor, δυο αισθητήρες παραθύρου και πόρτας, τους Mi Window Door Sensor και έναν ασύρματο διακόπτη ο οποίος λέγεται Mi Wireless Switch. Μπορεί μάλιστα να διασυνδέει και να ελέγχει κι άλλες έξυπνες συσκευές που έχεις ήδη στο σπίτι σου, μέσω της εφαρμογής Mi Home. Θα το ρυθμίσεις έτσι ώστε να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί το νυχτερινό φωτισμό του σπιτιού σου όταν ανιχνεύει κίνηση, για ειδοποιήσεις συναγερμού, αλλά και ως κουδούνι και ξυπνητήρι!

Για να γίνουν όμως όλα αυτά και να μπορείς να απολαμβάνεις τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας στην καθημερινή σου ζωή, χρειάζεται να έχεις το κατάλληλο smartphone. Το Redmi Note 8 Pro είναι ένα πραγματικό flagship smartphone σε midrange τιμή. Διαθέτει εντυπωσιακή τετραπλή κάμερα 64MP – το πρώτο στην κατηγορία του, gaming επεξεργαστή MediaTek Helio G90T, αλλά και τεχνολογία LiquidCool για να διατηρείται σταθερή η θερμοκρασία του! Είναι το ιδανικό τόσο για κορυφαίες φωτογραφίες, σε εξαιρετικά υψηλή ανάλυση, με εξαιρετικής ποιότητας zoom in και φακό macro για super close autofocus δυνατότητες. Παράλληλα είναι ιδανικό για ‘σένα που τον ελεύθερο χρόνο σου ζητάς εμπειρία gaming ανάλογη των επαγγελματιών. Ο επεξεργαστής με τεχνολογία LiquidCool σε βοηθάει να παίξεις με την ευκολία του κινητού σου ακόμα και τα πιο απαιτητικά παιχνίδια, σε σταθερά υψηλό frame rate.

1

 

Το πιο σημαντικό όμως είναι πως το Redmi Note 8 Pro είναι το ιδανικό κινητό για να χειρίζεσαι το Mi Smart Home Sensor Set, κατεβάζοντας την εφαρμογή Mi Home. Έτσι έχεις τον tech έλεγχο του σπιτιού σου, όπου και αν βρίσκεσαι, ανά πάσα στιγμή!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved