Πώς θα αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά την φασαρία του γραφείου

Τα ακουστικά Knops είναι η μόνη ουσιαστική λύση ενάντια στον θόρυβο.

Η ζωή στο γραφείο είναι μία δύσκολη υπόθεση. Πόσο μάλλον σε αυτό που ονομάζουμε «ανοιχτό γραφείο». Έναν ενιαίο χώρο δηλαδή, που οι εργαζόμενοι συναναστρέφονται καθημερινά όχι μόνο για δουλειά αλλά και για χαβαλέ. Και καλά όλα αυτά. Αλλά ένα ανοιχτό γραφείο έχει ένα βασικό πρόβλημα. Θόρυβο. Πολύ θόρυβο. Σε σημείο που δεν παλεύεται.

Εμείς εδώ στο Ratpack την ζούμε αυτή την πραγματικότητα. Όπως σε κάθε γραφείο, έτσι και σε εμάς υπάρχουν στιγμές που θα ελπίζαμε να ήμασταν κουφοί. Αλλά για να μην φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο, προτιμούμε την λύση που προσφέρουν τα Knops.Τα καινούργια ακουστικά που κέρδισαν την προσοχή -και τα χρήματα- του κόσμου στο Kickstarter και έρχονται να μας απαλλάξουν από την φασαρία.

 

 

Τα Knops κάνουν αυτό ακριβώς που ονειρευόμασταν εδώ και χρόνια: ένα volume down στον περιττό θόρυβο. Στη δική μας περίπτωση, εκεί που γράφουμε και οι τριγύρω φωνές τρυπάνε αυτιά και ανατινάζουν εγκεφάλους, τα Knops έχουν μία λειτουργία που μειώνουν τον θόρυβο του χώρου σε τέσσερα διαφορετικά levels. Αν λοιπόν δεν αντέχεις την φασαρία του γραφείου και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς, είναι ο καταλληλότερος σύντροφος μετά το ντεπόν. Κατάλληλα και για την γκρίνια της γκόμενας ή την κλάψα της μάνας σου.

adjustable ear plugs 2

Εμείς πάντως παραγγείλαμε τέσσερα ζευγάρια. Να τα λέμε και αυτά.   



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved