5 αντικείμενα που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη στο γραφείο

Σου δίνουμε κουράγιο για να βγαίνει η μέρα σωστά. 

Στη σημερινή πραγματικότητα οι περισσότεροι από εμάς δουλεύουμε 40 ώρες την εβδομάδα (minimum) σε έναν κλειστό χώρο γεμάτο με άλλους ανθρώπους. Φυσικά αυτή δεν είναι καινούργια συνθήκη. Το ανθρώπινο είδος πάντα έπηζε στη δουλειά!

Αυτό δε σημαίνει φυσικά, ότι επειδή η δουλειά δεν είναι παιδική χαρά, εσύ πρέπει να αντιμετωπίζεις τον χρόνο (και τον χώρο σου) εκεί λες και εκτελείς καταναγκαστικά έργα, λες και είσαι στη φυλακή όπου πια τίποτα δεν έχει σημασία και εσύ έχεις παραιτηθεί μοιρολατρικά. Δεν είναι ανάγκη να αφήσεις το κύμα της θλίψης να σε πάρει και να σε πετάξει στα βράχια της κατάθλιψης.

ΟΧΙ! Δε θα σε νικήσει η καταραμένη η πραγματικότητα. Μπορείς άνετα, με μερικά απλά εργαλεία, να κάνεις τον χρόνο σου στη δουλειά πολύ πιο ευχάριστο. Αυτά τα απλά, καθημερινά «γκάτζετς» που θα σου παρουσιάσουμε είναι οι φίλοι σου για μία πιο ευχάριστη επαγγελματική ζωή.

 

1. Τσίχλες/καραμέλες/στοματικό διάλυμα

Για να περνάς καλά, πρέπει να σε κάνουν και οι συνάδελφοί σου παρέα «Βρωμοστομίξ». Έλα μην παρεξηγείσαι, σε όλους μας συμβαίνει, γι’αυτό καλό είναι να έχεις πάντα στο συρτάρι του γραφείου σου κάτι από τα τρία, ανάλογα με τον «βαθμό προβλήματος» που αντιμετωπίζεις.

1 gum

 

2. Φορτιστής Κινητού

Άκου να δεις, άγχη υπάρχουν πολλά πάρα πολλά, δεν χρειάζεται να φορτώνεις τον εαυτό σου και με άλλα. Δεν είναι ανάγκη να κοιτάς σαν πανικόβλητο ποντίκι το κινητό σου επειδή ξέχασες τον φορτιστή στο σπίτι και η μπαταρία δείχνει 2%. Ένα φορτιστή-καβάτζα και η ζωή σου θα γίνει καλύτερη.

2 charger

 

3. Βαράκια

Λίγη γυμναστική πάντα αποφορτίζει τα νεύρα και δείχνει ενέργεια. Επίσης μπορεί να μη βρίσκεις και πολύ χρόνο μετά τη δουλειά, οπότε εκμεταλλεύσου τα λίγα λεπτά που δεν κλικάρεις με το ποντίκι για να κάνεις μερικές απλές ασκήσεις. Οι συνάδελφοι, όχι δε θα γελάσουν, δε θα κράξουν, θα θαυμάσουν, θα σεβαστούν, θα ακολουθήσουν το trend που μόλις δημιούργησες.

3 barakia

 

4. Ημερολόγιο τοίχου

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε. Μπορείς να διαλέξεις ότι θες. Θες την «ομαδάρα» σου; Βάλτη. Θες ταξιδιωτικά ημερολόγια; Βάλτο. Εμείς, βέβαια, θα προτείναμε να βάλεις το ημερολόγιο του Sports Illustrated ή της Pirelli για να ανοίξει το μάτι σου. Όπως και να έχει, σε κάθε περίπτωση, σταμάτα να κοιτάς τους άσπρους τοίχους!

4 calendar

 

5.Μπουκάλι ουίσκι

Ο καλύτερος σύντροφος για το γραφείο. Προφανώς και δεν εννοούμε να περνάς ώρα μαζί του από το πρωί! Όμως υπάρχουν κάποιες ειδικές περιστάσεις (προαγωγή, επιτυχία κλπ) που θα χρειαστεί να το γιορτάσεις. Και εκείνη την καταραμένη στιγμή δε θα μπορείς να το χαρείς! Να έχεις για ώρα ευχάριστης ανάγκης ένα μπουκαλάκι και θα μας θυμηθείς.

5 whiskey

 

Bonus!

 

Το Αερόθερμο

bonus

 

Μη γελάς, σε πολλά γραφεία δεν ανάβουν την θέρμανση.Κινδυνεύεις από κρυοπαγήματα, πάρε τα μέτρα σου!

 

Το NOKIA 3310

nokia 3310 pragmatakia

Ακόμα και με δύο φορτιστές πάντα το smarthphone μπορεί να αδειάσει. Επίσης μπορεί ενώ έχει αδειάσει να σε στείλει η εταιρεία δύο βδομάδες εκτός έδρας απροειδοποίητα. Τι κάνεις; 3310 κάνεις , αυτό κάνεις. Μία φορά το φορτίζεις, δυο εβδομάδες σου βγάζει το σκυλί!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved