Οι τρεις πιο ενοχλητικές συμπεριφορές συναδέλφων

Κόψε τον αέρα νωρίς.

Στη δουλειά περνάμε την μισή μας ημέρα και είναι πολύ λογικό να θέλουμε να περνάμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Τι να κάνεις, όμως που τους συναδέλφους δεν τους διαλέγεις και που μπορεί να μην έχετε κοινούς κώδικες; Και εντάξει μέχρι εδώ, αλλά είναι κάποιες φορές που η κατάσταση ξεφεύγει. Μάλλον τα παρακάτω είναι και οι τρεις πιο ενοχλητικές συμπεριφορές συναδέλφων.

Δεν σέβονται τα όριά σου

Φυσικά, δεν μπορείς να πηγαίνεις στη δουλειά και να αισθάνεσαι πως δεν σε σέβονται. Όταν δείχνεις την ενόχλησή σου για κάτι, πρέπει να το σέβονται και να μην επιμένουν. Δεν μπορεί κάποιος να σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα στον χώρο της εργασίας σου και όχι μόνο.

 

Σε υποβαθμίζουν

Είναι πολύ άσχημο να αισθάνεσαι, ότι η ομάδα σου υποβαθμίζει την προσπάθειά σου. Το θεμιτό είναι, όταν είσαι μέρος μιας ομάδας να είστε ενωμένοι μαζί, και όχι ξεχωριστά. Χρειάζεται ομαδικό πνεύμα και όχι να νιώθεις πως είσαι εκτός.

Κουτσομπολιό

Ναι, ναι όλοι μας σχολιάζουμε, αλλά άλλο η κακεντρέχεια. Δεν μπορεί να σε κάνει κάποιος να αισθάνεσαι άσχημα στον εργασιακό σου χώρο. Δεν μπορεί να σε φέρνει σε δύσκολη θέση με τις ερωτήσεις που κάνει.

Συμβουλή: Μην ανέχεσαι καμία συμπεριφορά που δεν σου αρέσει. Να σέβεσαι τους άλλους, αλλά και τον εαυτό σου. Επίσης, δεν είναι κακό να πας στο HR αν τα πράγματα δεν πάνε καλά.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved