Το ελληνικό βοτάνι που αυξάνει την λίμπιντο κατά 80%

΄Ενα βότανο που μας έρχεται από τη λαϊκή μας παράδοση

Στη λαϊκή παράδοση, λοιπόν, η φήμη του είναι τόσο έντονη ώστε να συνδέεται με «δαιμονιώδη» σεξουαλική φόρμα. Όχι, μόνο στους άντρες αλλά και στις γυναίκες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιατρική της Ινδίας και της Κίνας. Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, συνδέεται με αύξηση της τεστοστερόνης αλλά και τόνωση της στύσης για τους άντρες ενώ λειτουργεί ευεργετικά για την αύξηση της λίμπιντο και στα δύο φύλα.

Χαρακτηρίζεται ως το βότανο της τεστοστερόνης. Είναι πανάρχαιο βότανο, έρπον, αγκαθωτό, ζιζάνιο των αγρών. Στην Ελλάδα το βρίσκουμε σχεδόν παντού, λίγοι όμως γνωρίζουμε τις πολλές και σπάνιες ιδιότητες του. Το τριβόλι ή τριόλι ή πεντάξυλο ανθίζει κάθε χρόνο από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο, έχει μικρά κίτρινα άνθη, τα φύλλα του είναι αντίθετα σύνθετα. Ο καρπός του είναι στη βάση των φύλλων στρογγυλός αγκαθωτός και αποτελείται από πέντε σπόρους (πεντάσπορος).

 

 
 
 Πρόκειται για ένα βότανο που το συναντά κανείς κυρίως στη Μεσόγειο, αν και μπορεί να βρεθεί και σε άλλα μέρη του πλανήτη, όπως για παράδειγμα η Ινδία. Τα λουλούδια του είναι κίτρινα, οι καρποί του μικροί σε μέγεθος και -προσοχή!- γεμάτοι μικροσκοπικά αγκάθια ενώ κάθε μέρος από το τριβόλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε να βοηθήσει σε διάφορες καταστάσεις του ανθρώπινου οργανισμού. Με βάση έρευνες που έχουν γίνει μπορεί να παίξει βοηθητικό ρόλο ενάντια στη στηθάγχη αλλά να βοηθήσει στην ενίσχυση του οργανισμού όταν είσαι έτοιμος για σκληρή προπόνηση.

 

 
 

Ο κάθε σπόρος έχει τρία άνισα σκληρά αγκάθια από τα οποία προέρχεται το όνομα του. Τα αγκάθια είναι με τέτοιο τρόπο βαλμένα ώστε κάποιο από αυτά να βλέπει πάντα προς τα επάνω. Η δομή αυτή του καρπού ενέπνευσε τους αρχαίους Έλληνες να κατασκευάσουν διάφορα σιδερένια όπλα που να έχουν την ίδια μορφή. Μαζεύεται σε πλήρη άνθιση μαζί με τους σπόρους οι οποίοι έχουν πιιο έντονες ιδιότητες. Τα συστατικά που περιέχει το τριβόλι είναι: Γλυκοσίδες, φλαβονοειδή, αλκαλοειδή, ρητίνες, ταννίνες, σάκχαρα, στερόλες, αιθέρια έλαια.

Το βότανο αυτό που μας χαρίζει απλόχερα η φύση δίνει λύση στα πολύ σοβαρά προβλήματα που έχουν σχέση με την σεξουαλική υγεία ανδρών και γυναικών είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά αφροδισιακά που χρησιμοποιείτε γι’ αυτό το λόγο εδώ και αιώνες . Μετά από χρήση 2-3 μηνών αυξάνει τα επίπεδα ορμονών και διορθώνει την σεξουαλική διάθεση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved