8 αρσενικά ζώα που εξευτελίζονται για λίγη σεξουλική απόλαυση

Ο ιππόκαμπος, ο αλιγάτορας, η αρσενική καμηλοπάρδαλη και άλλα ζώα που τρώνε παντόφλα για να... χαρούν λίγες στιγμές.

Μαγευτική η φύση. Ακόμα πιο μαγευτικό το ζευγάρωμα. Γιατί και εσύ αυτό κάνεις. Κουνιέται εκείνη, αντιλαμβάνεσαι εσύ τις φερομόνες της και γιούργια. Ό,τι γίνει μετά. Δεν είναι όμως έτσι τόσο απλά τα πράγματα για όλα τα ζώα. Κάποιοι πρέπει να κοπιάσουν για να περάσουν καλά. Και άλλοι πρέπει να δεχθούν και εξευτελισμό.

Ακολουθούν 7 ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ από την καθημερινότητα των παρακάτω ζώων, που δείχνουν ότι για να απολαύσουν τα αρσενικά λίγο κοκό πρέπει να πέσει παντόφλα και φτύσιμο στα μούτρα. Μετά από αυτό το κείμενο, δεν θα γκρινιάξεις ποτέ ξανά για τα άκυρα που σου έχουν ρίξει οι γκόμενες.

 

Καμάκι μέχρι θανάτου για τον αλιγάτορα

alig

Το ξέρεις το καμάκι το τίμιο, του Γαρδέλη και του Ψάλτη. Που βλεφαριάζανε τις γκόμενες και περίμεναν το πράσινο φως. Δεν μπορεί ρε φίλε, θα κάνει κάποια κίνηση. Σε ένα τέτοιο «περίμενε» καταλήγει και ο αλιγάτορας. Αλλά μιλάμε για επικό στήσιμο. Αράζει στο νερό, την κοιτάζει με ύφος «Μανάκι μου σε θέλω», αλλά μέχρι το θηλυκό να δώσει το «οκ ΜΠΕΣ» ο αλιγάτορας μπορεί να περιμένει μέχρι και 98 ώρες. Μιλάμε για ψηστήρι αδιανόητο το οποίο δεν αξίζει σε κανέναν. Οπότε κάθε φορά που το κορίτσι σου λέει «έρχομαι σε 10» και κάνει μία ώρα, σκέψου ότι σε κάποια λίμνη μακριά από το σπίτι σου, ο αλιγάτορας περιμένει υπομονετικά βλέποντας PornHub.

 

Golden Shower για τον καμηλοπάρδαλο

sd

Γενικά οι γυναίκες τους γουστάρουν τους ψηλούς. Μπορεί εκείνοι να τα βρίσκουν ζόρικα με τις κοντές ψάχνοντας την κατάλληλη στάση, αλλά λίγο-πολύ είναι σιγουράκι: άμα είσαι ψηλός κατά πάσα πιθανότητα θα το τσιμπήσεις το γκομενάκι. Εκτός και αν είσαι αρσενική καμηλοπάρδαλη. Εκεί ας πούμε θα γνωρίσεις τον απόλυτο εξευτελισμό. Γιατί πριν σβήσουν τα φώτα οι καμηλοπαρδάλεις και ξεκινήσει το δαχτύλιασμα, το θηλυκό θα κατουρήσει στο στόμα του αρσενικού. Ακριβώς. Golden shower φίλοι μου. Χωρίς κατούρημα δεν του κάθεται, δεν έχει κοκό. Τελειώνει το σεξ και φεύγει περίγελος και πιτσιλιασμένος, με τα ζώα της ζούγκλας να τον μουντζώνουν «Δεν ντρέπεσαι ρε;» το λιοντάρι. «Άντρας είσαι εσύ ρε;» ο πίθηκος. «Ντροπή της αντρικής φυλής!» οι υπόλοιποι. Κερασάκι στην τούρτα, το γεγονός ότι οι θηλυκές καμηλοπαρδάλεις προτιμούν αρσενικά πολύ μεγαλύτερα τους, μάλλον για να τους πληρώνουν τα πάντα στη ζούγκλα. Σούγκαρ ντάντι οι ψηλές, κατάλαβες φίλε μου…

 

Φρουτόκρεμα, πάνες και κλώσημα αβγών ο στρουθοκάμηλος

ostrich2

Ναι οκ, είναι μία δουλειά που μοιράζονται αρκετά πτηνά ώστε να προσέχουν τα μελλοντικά μικρά τους. Και εμείς άλλωστε δεν αλλάζουμε πάνες; Δεν φροντίζουμε να νανουρήσουμε το μωρό; Και ωραία και μπράβο γιατί σε αυτά δεν χωρούν διακρίσεις. Όμως στην προκείμενη περίπτωση ο στρουθοκάμηλος πιάνεται ΕΠΙΚΑ κορόιδο. Κλωσάει τα αβγά πάνω από 8 ώρες την ημέρα και φήμες τον θέλουν να κάνει και τα πιάτα και τα παράθυρα. Αν πλησιάσει τίποτα ύποπτο, π.χ. κανάς κροκόδειλος που τα έχει βάλει στο μάτι, πρέπει να τον παρασύρει μακριά για να μην καταβροχθίσει τα μικρά. Και συνήθως καταλήγει λαβωμένος.

-Που ήσουνα ρε και άφησες τα μικρά;; Πάλι για μπίρες;;
-Κάτσε να σου εξηγήσω ρε μωράκι…

 

Ο Αλογάκης της Παναγίας νιώθει γεύμα στην τοποθεσία κρεβατοκάμαρα

mantis

Λίγο-πολύ γνωστό. Είσαι αρσενικό Αλογάκι της Παναγιάς και επιτέλους σου απαντάει το θηλυκό στο  Tinder. Δεν θα γαμήσεις. Την έχεις γαμήσει. Πάνω που θα είσαι μέσα και θα λες «Καλά ε, θα της κάνω τώρα κόλπο να την τρελάνω», σε αποκεφαλίζει, τρώει το κεφάλι και συνεχίζει με το υπόλοιπο κορμί. Γιατί; «Γιατί είναι μέγαιρα ρε» θα πει ο μέσος τύπος ανάβοντας το τσιγάρο και φέρνοντας 3 στροφές το κομπολόι. Φαίνεται ωστόσο πως το θηλυκό βελτιώνει με αυτόν τον τρόπο τις πιθανότητες εγκυμοσύνης του, παράγοντας περισσότερα αβγά. Κάθεται μετά η κάργια και τα συζητάει με τις φίλες της.

-Και πως πήγε μωρή με τον χθεσινό, μίλα!
-Νοστιμούλης….

 

Μερακλής όσο δεν πάει ο ιπποπόταμος

SDDF

Να και κάτι που δεν θα έκανες ποτέ για να προσελκύσεις το θηλυκό – ή  μήπως θα έκανες; Ο αρσενικός  ιπποπόταμος είναι αγόρι της Τρούμπας του ’60. Ζόρικο και μερακλίδικο. Εκεί που όλοι οι υπόλοιποι πετάνε ατάκες, κάνουν καμάκια και είναι όλο φρου-φρου και αρώματα, εκείνος κάνει το εξής απλό. Καλύπτει όλη την περιοχή τριγύρω του με τα περιττώματα του για να εντυπωσιάσει το θηλυκό. Αν μάλιστα έχει προηγηθεί και γεύμα μπακαλιάρου με σκορδαλιά, πετάει κάτι απίστευτες που διαλύουν ιχθυοκαλλιέργειες. Είναι αυτό το κωλόπαιδο στο Δημοτικό που έριχνε 2-3 βρωμερές μπροστά στα κορίτσια για να τα κάνει να κλάψουν. Εδώ όμως και τις ρίχνει και μετά ρίχνει εκείνες στο κρεβάτι. Πάντως όπως και να το πεις, το να πρέπει να κλάνεις όλη μέρα για να πηδήξεις το λες και πρόβλημα.

 

Mε το πουλί στο χέρι ο γυμνοσάλιαγκας

salg

Αν είσαι λίγο ψαγμένος θα ξέρεις πως τα σαλιγκάρια είναι ερμαφρόδιτα. Στην περίπτωση όπως του γυμνοσάλιαγκα και ειδικότερα αυτού εδώ από την Βόρειο Αμερική (σ.σ.: banana slug είναι το χαϊδευτικό του), τα πράγματα αλλάζουν. Αρχικά αφήνει μία γλίτσα ξωπίσω του για να εντυπωσιάσει το θηλυκό. Όταν εκείνη τσιμπήσει και πει «Έτσι τον θέλω εγώ τον άντρα σαλιάρη και μπίχλα, πρωτόγονο», τον καλεί να βαδίσει πάνω στην δική της γλίτσα και να της πει «εμπ1». Το σεξ ανάμεσα τους διαρκεί μπόλικες ώρες και μάλιστα ο τύπος την παλεύει χωρίς επιβραδυντικά. Κάπου εδώ θα πεις «μπράβο του» και μάγκας και ωραίος, αλλά υπάρχει μία παγίδα. Για να μπορέσει μετά να ξεκολλήσει από πάνω της, πρέπει να σπάσει τα γεννητικά του όργανα. Μπαίνει με πουλί, βγαίνει χωρίς πουλί.

 

Ο ιππόκαμπος αναρωτιέται πότε θα γίνει μάνα

popxca

Κάπου εκεί μέσα στο βυθό, κάτω από τις πέτρες, το ραδιόφωνο παίζει Καζαντζίδη. Ο αρσενικός ιππόκαμπος με δάκρυα στα μάτια και την κοιλιά τούρλα πλένει πιάτα. «Μπουμπούκι με πήρες τσουκνίδα κατάντησα στα χέρια σου» της λέει με λυγμούς. «Σκάσε και πλένε. Που σε βρήκα 5ο κοράλλι αριστερά και Γαρίδας γωνία και ούτε σώβρακο ν’ αλλάξεις δεν είχες. Μούλε, ε μούλε», λέει η μαντάμ και κατεβάζει μία ουïσκάρα. Γιατί έψαχνε κάπου να μπει ο ιππόκαμπος να νιώσει λίγο άντρας, αλλά δεν του είπανε πως αυτός θα κυοφορήσει το παιδί. Ω ναι. Αυτό συμβαίνει. Μπαίνει, τελειώνει και μένει έγκυος. Ναι ναι. Ο αρσενικός ιππόκαμπος. Και μετά κόλαση. Να μάθει ασκήσεις εγκυμοσύνης, να αντέξει τις κλωτσιές του μικρού και ξαφνικά, μία ωραία πρωία της φωνάζει «Μωράκι σπάσανε τα νερά» και του απαντάει εκείνη «Στο βυθό ζούμε ηλίθιε, έχει παντού νερό». Και κάπου εκεί συνειδητοποιεί τα οφέλη και την ανεξαρτησία του αυνανισμού. Προφανώς καμιά αντροπαρέα δεν τον καλεί για μπίρες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved