Πώς να δείχνεις cool όταν βγαίνεις ραντεβού με μία όμορφη γυναίκα

Μην λυγίζεις μπροστά στην ομορφιά, υπάρχουν κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις και ταυτόχρονα ν’ αποφύγεις.

Είναι ίσως η δυσκολότερη πίστα αναφορικά με τα ραντεβού. Εκείνη η φορά που βγαίνεις με μία όμορφη γυναίκα, σε βαθμό που δεν περίμενες ποτέ ότι θα γυρίσει να σε κοιτάξει. Έλα όμως που γύρισε, κάτι είδε και αποφάσισε να σου δώσει εκείνη την ευκαιρία ώστε να περάσετε όμορφα. Τι πρέπει να κάνεις όμως για να μην τα χάσεις;

 

Να έχεις αυτοπεποίθηση

Το να έχεις αυτοπεποίθηση είναι το Α και το Ω. Προσπάθησε να πιστέψεις στον εαυτό σου χωρίς να δείχνεις εγωπαθής ή νάρκισσος. Θα ανέβεις πάρα πολύ στα μάτια της.

 

 

Προσοχή στην στάση σώματος

Το να μην καμπουριάζεις, να μην παίζεις άβολα με τα χέρια σου και να μην είσαι... χυμένος στην καρέκλα είναι αυτά που πρέπει να αποφύγεις. Μείνε στητός και αρρενωπός.

Δείξε ενδιαφέρον σε όσα λέει

Σημασία δεν έχει μόνο μία όμορφη εικόνα αλλά και ένας κουλ χαρακτήρας. Δείξε ενδιαφέρον για όσα λέει, κάνε ερωτήσεις και άσε τη συζήτηση να εξελιχθεί.

Πώς θα φύγεις από ένα ραντεβού που αποδείχτηκε αποτυχία

Μην αγχώνεσαι

Το άγχος είναι κακός σύμβουλος. Να είσαι ο εαυτός σου και δείξε της πως δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνεις με μία ωραία γυναίκα.

 

 

Μην είσαι αδιάκριτος

Δεν χρειάζεται να την ρωτάς συνέχεια για τα προσωπικά της. Άφησέ την να σου δείξει τι θέλει να σου αποκαλύψει και εσύ συνέχισε την κουβέντα.

Μην το παίζεις σνομπ

Το να το παίζεις σνομπ για ανθρώπους και καταστάσεις, το μόνο που θα πετύχεις είναι να την ξενερώσεις. Δείξε ανωτερότητα και φέρσου φυσιολογικά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved