Πώς θα φύγεις από ένα ραντεβού που αποδείχτηκε αποτυχία

Και να το κάνεις παραμένοντας τζέντλεμαν.

 Κάποιες φορές απλά δεν κάθεται. Εμφανίζεται εκείνη στο ραντεβού και δεν σου βγαίνει. Σου έρχεται στο μυαλό η πρώην. Δεν σου αρέσει όσο σου άρεσε όταν την πρωτοείδες. Δεν έχεις κέφια. Εκατοντάδες λόγοι που βάζουν ταφόπλακα στο ραντεβού πριν καλά-καλά ξεκινήσει. Αλλά δεν είναι ανάγκη να το λήξεις άγαρμπα. Δες παρακάτω.

 

Αρχικά κράτα όσο μπορείς την ψυχραιμία σου

Το ότι δεν έκατσαν τα πράγματα όπως περίμενες, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις σκηνή. Το να κάνεις λοιπόν βεβιασμένες κινήσεις και να προκαλέσεις αμηχανία ή εκνευρισμό (και όλο αυτό να καταλήξει σε σώου), σίγουρα δεν πρόκειται να σου βγει σε καλό. Για όποιον λόγο και αν αποφασίσεις να φύγεις, σημασία έχει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Οπότε προσοχή στην έκφραση του σώματος σου. Θυμήσου όταν ο πατέρας σου, σου έκανε παρατήρηση να κάτσεις φρόνιμα στο τραπέζι. Αυτό χρειάζεσαι.

Πήγαινε μέχρι το μπάνιο

Όχι απαραίτητα επειδή υπάρχει ανάγκη, αλλά επειδή χρειάζεσαι χρόνο για να σκεφτείς. Είναι αυτό το «τι κάνω τώρα;» που σε πιάνει στο τραπέζι, αλλά που δεν μπορείς εκείνη την στιγμή να σκεφτείς καθαρά. Πήγαινε στο μπάνιο και πάρε τον χρόνο σου. Συνειδητοποίησε τους λόγους για τους οποίους δεν θα γίνει τίποτα μεταξύ σας και ξεκίνα να σκέφτεσαι σχέδιο διαφυγής. Θα το χρειαστείς άλλωστε. Το θέμα ωστόσο, είναι να επιστρέψεις πιο ήρεμος και ψύχραιμος.

Διάβασε τα υπόλοιπα στη γκάλερι με τις φωτογραφίες. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved