Αν ξέρεις από ζώδια έχεις ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στο φλερτ

Αν είσαι Δίδυμος μπορείς να το κρύψεις.

Ναι τα ζώδια είναι παρεξηγημένα. Ναι τα ζώδια είναι χρήσιμα, όχι για να σου λυθούν τα προβλήματα αλλά σίγουρα για να βρεις πιο γρήγορα κοπέλα. Ακούγεται άσχημο οκ, να βρεις κοπέλα; Να γνωρίσεις έναν άνθρωπο της προκοπής;

Ναι, είναι χρήσιμο να ξέρεις από ζώδια, πολύ χρήσιμο, πίστεψε με.

Μπορεί κάποτε να έπρεπε να υιοθετήσεις κάποιο χαριτωμένο σκυλάκι και να το βγάζεις βόλτα μαζί σου στα μπαρ ή να «νοικιάσεις» το μωρό από κάποιον φίλο σου στο πάρκο ως μαγνήτη, τώρα όμως οι εποχές αλλάζουν (αν και τα παραπάνω ακόμη πιάνουν στις γυναίκες) και πρέπει να εξελιχθείς όπως ο Mind Flayer στο Stranger Things για να επιβιώσεις και όχι δεν σου λέω να φας το λίπασμα του πατέρα σου που φυλάει στην αποθήκη.

Tο Stranger Things μας δίνει την ευκαιρία να μάθουμε τι σημαίνει καλή μουσική

Ξεκίνα με το δικό σου ζώδιο ή μάλλον τον αστρολογικό σου χάρτη και μάλιστα γρήγορα. Προσπάθησε να κάνεις τη μάνα σου να θυμηθεί την ώρα που γεννήθηκες και απλά ξεκίνα επιτέλους ρε άνθρωπε.

 

 
 

Τα ζώδια ΠΡΕΠΕΙ να τα μάθεις αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσεις κι αυτό σημαίνει πως πρέπει να γνωρίζεις φαρσί τον αστρολογικό σου χάρτη. Σελήνες, Δίες, Πλούτωνες, Αφροδίτες, Γη, Νερό, Αέρας και τα ρέστα, πρέπει να τα παίζεις στα δάχτυλα σου σαν τη Ρένα Βλαχοπούλου.

Πλέον δεν αρκεί να γνωρίζεις τι ζώδιο είσαι ή τι ωροσκόπο έχεις. Πρέπει να τα ξέρεις όλα. Και τι θα γίνει με αυτό; Μα φυσικά είναι άλλο ένα skill στο οπλοστάσιο σου για να προσεγγίσεις μία κοπέλα,  μιας και είναι γνωστό πως τα ζώδια πάνω κάτω τους ενδιαφέρουν όλους. Λίγο πολύ αν την ρωτήσεις τι ζώδιο είναι μετά ανοίγεις μία σχετικά ευχάριστη κουβέντα που μπορεί να έχει ψωμί και να βγάλεις και κάτι από αυτό.

 

 
 

Το να ξέρει ένας σύγχρονος άνδρας από ζώδια δεν είναι awkward, είναι μεγάλο και σημαντικό προτέρημα, ειδικά όταν μιλάμε για το παιχνίδι του φλερτ και της κατάκτησης.

Ξεκίνα από σήμερα κι ακόνισε τις γνώσεις σου στα ζώδια. Δεν θα χάσεις. Και μην ακούς τι σου λενε οι κολλητοί σου πως είναι απόλυτα γελοίο να ασχολείσαι με ζώδια. Αυτοί θα χάσουν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved