Netflix Πώς το σεξ θα σε βοηθήσει να έχεις ποιοτικότερο ύπνο

Οι δύο αγαπημένες σου συνήθειες (μαζί με το φαγητό) συνεργάζονται τέλεια.

Υπάρχει ένας τεράστιος μύθος. Ένας μύθος που θέλει το σεξ και τον ύπνο να είναι δύο έννοιες που δεν έχουν κανένα κοινό. Ωστόσο αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος. Διότι το σεξ είναι η καλύτερη συνθήκη για να έχουμε καλύτερο και ποιοτικότερο ύπνο.

Σύμφωνα με μία έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αυστραλία και παρακολούθησε 460 άτομα, ηλικίας από 18 έως 70 ετών, διαπιστώθηκε πως οι άνθρωποι που κάνουν σεξ έχουν καλύτερο ύπνο, από εκείνους που επιλέγουν να κοιμηθούν χωρίς να περάσουν καλά. «Το 64% συμμετεχόντων απάντησαν πως κάνουν πολύ καλύτερο ύπνο αν το προηγούμενο βράδυ έχει κάνει (ολοκληρωμένο) σεξ» δηλώνει χαρακτηριστικά. «Όταν κάνεις σεξ τα ξεχνάς όλα, αφήνεις laptop και τα κινητά στην άκρη, απομακρύνεσαι από τα άγχη σου και αποσυμπιέζεσαι», αναφέρει η Dr Michelle Lastella, ερευνήτρια σχετικά με θέματα ύπνου.

 

 

Επίσης μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Oxford Economics and the National Centre for Social Research στην Βρετανία, έδειξε πως οι βασικοί παράγοντες για μια ευχάριστη ζωή είναι δύο: Το καλό σεξ και ο ποιοτικός ύπνος. Συγκεκριμένα το 60% των ανθρώπων που έκαναν καλό σεξ και χορταστικό ύπνο αποκάλυπταν πως ένιωθαν ευτυχισμένοι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved