O Elon Musk κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και απολύει κόσμο από την Space X

Δεν του αρέσει καθόλου ο ακτιβισμός μάλλον όταν πρόκειται για ευαίσθητα θέματα.

Μετά από μία ομαδική διαμαρτυρία από υπαλλήλους της Space X, ο Elon Musk απέλυσε τουλάχιστον 5 άτομα από την εταιρία με την δικαιολογία πως αποσπούν τους υπόλοιπους από την αποστολή της εταιρίας.

 

 
 

Ο λόγος που οι εργαζόμενοι είναι εξαγριωμένοι απέναντι στον Elon Musk είναι αρκετά σύνθετος, λένε όμως πως η συμπεριφορά του έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και καλό τρόπο.

O Elon Musk θα είναι ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος όλων των εποχών

Μάλιστα πρόσφατα λέγεται πως έκανε ανήθικη πρόταση (δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα σε μία αεροσυνοδό που στην συνέχεια της πρόσφερε 250.000 δολάρια για να το ξανασκεφτεί). Αμέσως μετά ο ίδιος έκανε ένα tweet που έγραφε χαρακτηριστικά:

“if you touch my wiener, you can have a horse.”

Ο Musk είπε για το email των υπαλλήλων του πως δεν είναι πρέπον για την εταιρία του να στέλνονται αυτά τα περίεργα mail μιας και αποσπούν τους υπόλοιπους εργαζομένους και τους βάζουν «να υπογράφουν για πράγματα που δεν πιστεύουν».

 

 
 

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

Το να συμπεριλαμβάνεις χιλιάδες ανθρώπους της εταιρίας με επαναλαμβανόμενα, μη εγκεκριμένα emails και να τους ζητάς να υπογράψουν επιστολές και να συμπληρώσουν τυχαίες έρευνες κατά το ωράριο εργασίας, δεν είναι αποδεκτό. Παρακαλώ να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στην αποστολή της SpaceX και να χρησιμοποιείτε το χρόνο σας για να προσφέρετε την καλύτερη εργασία σας. Μόνο έτσι θα φτάσουμε στον Άρη.

Στην ουσία οι εργαζόμενοι απαίτησαν να «μαζέψουν» λίγο τον Musk μιας και τελευταία έχει γίνει μαϊντανός. Το αποτέλεσμα ήταν να απολυθούν 5 άτομα από την εταιρία, άτομα τα οποία οργάνωσαν αυτό το βέβηλο «πραξικόπημα».

πηγή



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved