Tο Stranger Things μας δίνει την ευκαιρία να μάθουμε τι σημαίνει καλή μουσική

Μετά από τόσα χρόνια δύο απίστευτα τραγούδια βρέθηκαν ξανά στα charts και ο λόγος είναι η σειρά του Netflix.

To Stranger Things όλοι το ξέρουμε μιας κι έχει σπάσει τα ταμεία στο Netflix τώρα που η τέταρτη σεζόν έχει βγει. Εκτός από το ότι είναι μία πολύ καλή σειρά και μας έχει καθηλώσει με το σασπένς και την αγωνία που προσφέρει, τώρα έχουμε πάρει χαμπάρι πως ουσιαστικά κάνει και κοινωνικό έργο μιας και μαθαίνει - ή μάλλον θυμίζει - στους νέους μερικά πραγματάκια για την ιστορία της ποπ μουσικής. Με λίγα λόγια ξανάφερε στη ζωή μας τους θρυλικούς Metallica

To drive-in από το Stranger Things παίρνει σάρκα και οστά μπροστά σου

Μέσα από μία καταπληκτική σκηνή το Stranger Things μας μαθαίνει ένα τραγούδι που ίσως η νέα γενιά να μην το γνωρίζει. Το Master Of Puppets είναι ένα κομμάτι που έχει μεγαλώσει πολλές γενιές και μπορεί να μεγαλώσει κι άλλες μιας και είναι τέλειο από όλες τις απόψεις. Είναι σκληρό, δυνατό, μελωδικό και σε πορώνει.

 

 
 

Δεν είναι τυχαίο που οι συντελεστές της σειράς το διάλεξαν για την πιο επική σκηνή της τελευταίας σεζόν. Με αυτόν τον τρόπο μία σειρά κάνει και το κοινωνικό έργο να μαθαίνει τους νέους λίγο μουσική ιστορία. Εντάξει καλή η τραπ (έστω όχι για άλλους) αλλά ίσως ήρθε η ώρα να μάθουμε λίγο καλή μουσική από το παρελθόν.

Το ίδιο ισχύει και για την θεά Kate Bush η οποία επανήλθε κι αυτή στα charts με το τρομερό Running Up that Hill. Ένα τραγούδι σταθμός στην ιστορία της ποπ που φυσικά η νέα γενιά δεν είχε ιδέα ποια είναι καν.

 

 
 

Το ίδιο λοιπόν συνέβη και με αυτό το κομμάτι, το ξέθαψε η σειρά και τώρα έχει ανέβει στην κορυφή των charts. Δεν είναι λίγο λοιπόν που μία σειρά μας μαθαίνει καλή μουσική.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved