associated press Συμβουλές από σπουδαίους άνδρες για να κρατήσεις τη σχέση σου ζωντανή

Ο Matthew McConaughey και ο Jeff Bridges γνωρίζουν καλύτερα από σένα.

Για πολλούς άνδρες αποτελεί τη γέφυρα μεταξύ της εφηβικής αθωότητας στην ενηλικίωση. Το να σταματήσεις να είσαι εργένης και να αποφασίσεις να μπεις σε μία σχέση είναι μία ευχάριστη συνθήκη στην αρχή. Ωστόσο με τον καιρό, τα πράγματα δυσκολεύουν. Το να κρατήσεις ζωντανή την σχέση είναι η πιο δύσκολη πίστα και χρειάζονται θυσίες, υπομονή και το να είσαι διατεθειμένος να κάνεις δύο βήματα προς τα πίσω.

Ωστόσο για να μην αγχώνεσαι, δεν είσαι ο μοναδικός σε αυτόν τον κόσμο. Ακόμα και οι καλύτεροι έχουν περάσει αυτόν τον σκόπελο και έχουν να σου πουν δύο πράγματα. Όπως για παράδειγμα ορισμένοι από τους πιο διάσημους άνδρες που παρακάτω δίνουν τις δικές τους συμβουλές

Dr Dre

«Πολύ καλή επικοινωνία. Σεβασμός. Πολλά γέλια. Και πολλοί οργασμοί. Αυτό είναι που θα κάνει έναν γάμο να πετύχει».

 

 

Samuel L Jackson

«Όλοι οι γάμοι έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Αν όμως παλέψετε να λύσετε το πρόβλημα μαζί, τότε θα καταλήξετε να μείνετε μαζί. Είναι καλύτερο να έχεις επικοινωνία ακόμα κι αν πικραίνεσαι, παρά να δημιουργούνται χάσματα, που δεν μπορούν να καλυφθούν μετά».

9 ψέματα που πάντα θα πεις, αλλά καμία γυναίκα δεν πιστεύει

Matthew McConaughey

«Ξέρω πολλούς ανθρώπους σε μόνιμη σχέση -διάολε, έχω βρεθεί στην ίδια θέση- όπου αν είστε χώρια και περνάτε καλά ή ένας από τους δύο έχει μια επιτυχία, το έτερον ήμισυ δεν είναι ευχαριστημένο με αυτό γιατί δεν ήταν κάτι που κάνατε μαζί. Φίλε μου, είμαι τρομερά τυχερός να έχω μια γυναίκα, όπου όταν κάνω μια επιτυχία, κι ας βρίσκομαι μακριά από εκείνη, είναι το ίδιο χαρούμενη με εμένα που την βιώνω εκείνη τη στιγμή. Έτσι, κι εγώ αντίστοιχα είμαι απόλυτα ευτυχής για τις δικές της επιτυχίες -κι ας μην εξαρτώνται από εμένα».

 

 

Jeff Bridges

«Το κλειδί σε έναν καλό γάμο είναι η οικειότητα, και το να καταφέρνεις να γνωρίσεις τον άλλο όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται».

Ozzy Osbourne

«Στον γάμο, πρέπει να επιμένεις. Δεν γίνεται να πηδήξεις από τη βάρκα στο πρώτο κύμα που θα σε χτυπήσει».

 

 

Ricky Gervais

«Ποιο είναι το μυστικό για μια μακροχρόνια και ευτυχισμένη σχέση; Η αγαπημένη μου απάντηση είναι αυτή που είχε δώσει ο Larry Hagman: ξεχωριστές τουαλέτες».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved