Οι χειρότερες ατάκες που μπορείς να της πεις

Αν δεν θέλεις να την καταστρέψεις συναισθηματικά, τότε μην τις ξεστομίσεις.

Λένε ότι η ειλικρίνεια αποτελεί αρετή. Οπωσδήποτε είναι τέτοια, αλλά όταν ανακατεύεται με αυθορμητισμό, αμηχανία ή αδυναμία σωστής έκφρασης σκέψεων και συναισθημάτων ίσως να πρέπει να την έχεις λίγο υπό έλεγχο γιατί δεν φέρνει σίγουρα θετικό αποτέλεσμα.

Κάτι ανάλογο είναι και το πώς μιλάς σε μία γυναίκα. Με μία σημαντική διαφορά όμως: Κανένας άντρας δεν ξέρει πώς να μιλήσει σε μία γυναίκα. Και δυστυχώς δεν είναι κάτι που διδάσκεται. Το μόνο που ελπίζει ο κάθε άντρας είναι τουλάχιστον να μάθει να αποφεύγει τις κακοτοπιές, τα SOS ρε παιδί μου.

 

 
 

Από εκεί και πέρα ο καθένας μαθαίνει με την πάροδο του χρόνου. Είναι αυτό που λέμε η συσσωρευμένη γνώση από τους τσακωμούς και τις χυλόπιτες της ζωής του. Παρακάτω είναι η δική μου λίστα για το τι δεν πρέπει να πεις ΠΟΤΕ σε μία γυναίκα.

 

 
 

Ειδικά στην περίπτωση που απέναντί σου έχεις μία γυναίκα την οποία θες, οι κουβέντες σου πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικές γιατί μέχρι και το κομπλιμέντο που θα της πεις παίζει να σου γυρίσει μπούμερανγκ, αν είναι τέτοιο που επιδέχεται το ερμηνεύσει «κάπως».

Κι αυτό γιατί -πόσες φορές να το πούμε ακόμα- άντρες και γυναίκες σκεφτόμαστε ελαφρώς διαφορετικά. Όπως και να 'χει, απέφυγε πάση θυσία να ξεστομίσεις μία από τις επόμενες φράσεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved