Υπάρχει η ιδανική ώρα για σεξ, οπότε κοίτα να βάζεις υπενθύμιση

Όχι ότι έχουμε πρόβλημα τις άλλες ώρες, αλλά οι έρευνες ξέρουν τι λένε.

Το σεξ σίγουρα είναι κάτι που μας απασχολεί όλους και σίγουρα δεν είναι κάτι το απλό. Μπορείς να ασχολείσαι πολλές ώρες με αυτό αλλά μπορείς να πέσει και σε κατάθλιψη αν δεν το κάνεις σωστά. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιες είναι οι σωστές κινήσεις στο σεξ, ούτε και η σωστή ώρα για να το κάνεις. Ο καθένας έχει τα δικά του χούγια.

Από την άλλη, αντικειμενικά μιλώντας και σύμφωνα με τις στατιστικές, υπάρχει μία συγκεκριμένη ώρα που το σεξ μοιάζει να είναι ιδανικό.

Για αρκετούς η καλύτερη ώρα για σεξ να είναι το δειλινό, με χαμηλωμένα φώτα και πιο ειδυλλιακό σκηνικό. Θα εκπλαγείτε ωστόσο μόλις μάθετε τα οφέλη του πρωινού σεξ στη διάθεση και την υγεία.

 

 
 

Τελικά ποια είναι η ιδανική ώρα για να κάνει κανείς σεξ;

Το πρωινό σεξ είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να ξεκινήσει κανείς την ημέρα του με ενέργεια και ζωντάνια. Ναι, έχει αποδειχθεί πως η πρωινή ερωτική συνεύρεση βελτιώνει τη διάθεση, ενισχύει την ενέργεια και βοηθάει να ανταπεξέλθουμε στη δουλειά με μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Τα οφέλη της σεξουαλικής δραστηριότητας πριν τον πρωινό καφέ είναι πολλά για τη σχέση, αλλά και για την εύρυθμη καθημερινότητα – παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικά από αυτά.

 

 
 

Ο λόγος είναι απλός. Απολαυστικές ενέργειες όπως το σεξ τείνουν να μειώνουν τα επίπεδα του στρες, κάνοντας μας χαρούμενους και παραγωγικούς για όλη την ημέρα.

Με την πρωινή σεξουαλική επαφή, τα επίπεδα των οιστρογόνων και της τεστοστερόνης βρίσκονται στην κορύφωσή τους, οπότε όσο υψηλότερα τα επίπεδα αυτών των ορμονών τόση περισσότερη ενέργεια χαρίζουν.

Δες εδώ τι ακριβώς σου προσφέρει το πρωινό σεξ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved