Πώς θα κερδίσεις πίσω την χαμένη της εμπιστοσύνη

Μετά τον χωρισμό, όλα είναι πιο δύσκολα.

Αφού χωρίσατε, συνειδητοποιείς ότι την θες πίσω αλλά δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Φοβάσαι ότι το «πουλάκι» έχει ήδη πετάξει.

Συχνά συμβαίνει να χωρίζουμε χωρίς να είναι δική μας επιλογή ή να αλλάζουμε γνώμη μετά το χωρισμό

Αν λοιπόν αυτό έχει συμβεί και σε σένα τότε σίγουρα θα ψάχνεις τρόπους να την κερδίσεις πίσω. Βέβαια κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι και απαιτεί λεπτούς χειρισμούς.

6 βασικοί τρόποι για να ξεπεράσεις άμεσα το χωρισμό σου

Είναι αλήθεια ότι το να τα βρεις με την πρώην κοπέλα σου δεν είναι ένα εγχείρημα που στέφεται πάντα με επιτυχία και σίγουρα δεν είναι παιχνιδάκι. Δες λοιπόν 5 κινήσεις για να την κερδίσεις πίσω μετά το χωρισμό.

 

 
 

Ένα από τα συνηθισμένα προβλήματα αρκετών ανδρών όταν χωρίζουν είναι πως ακόμα θέλουν την πρώην κοπέλα τους και προσπαθούν με διάφορους τρόπους να την φέρουν πίσω. Αν θεωρείς πως όντως σου αρέσει και ταιριάζετε, καλώς, συνέχισε να διαβάζεις, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

 

 
 

Κι όμως, άσχετα από το χρονικό διάστημα που έχει περάσει, ακόμα και πάνω από τους λόγους που σας απομάκρυναν, υπάρχει πάντα νόημα στο να προσπαθήσεις να ξαναφέρεις έναν άνθρωπο που αγαπάς κοντά σου. Αρκεί να έχεις θέληση.

Προσοχή: Όχι βιασύνες, όχι άγαρμπες αντιδράσεις, όχι σπασμωδικές κινήσεις. «Άνοιξέ» τής το δρόμο της επιστροφής «πατώντας» στα παρακάτω βήματα.

Δες εδώ πώς ακριβώς θα το καταφέρεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved