Τι μπορεί να σου αποκαλύψει το σεξ για τον χαρακτήρα σου

Μαθαίνεις πράγματα για τον εαυτό σου πέρα από την ευχαρίστηση. 

Το σεξ είναι κάτι πολύ βασικό για τον άντρα και πολλές φορές η συμπεριφορά του πάνω στη πράξη μπορεί να αποκαλύψει πολλά στοιχεία για τον χαρακτήρα του. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι επιστήμονες από πρόσφατη έρευνα που έγινε.

Η ερωτική μας συμπεριφορά είναι αποκαλυπτική του χαρακτήρα μας. Ας δούμε σε τι βαθμό το σεξ αποτελεί καθρέπτη της προσωπικότητάς μας.

 

 

Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο όμως η ερωτική μας συμπεριφορά δεν διαφέρει πολύ από τις υπόλοιπες πτυχές της συμπεριφοράς μας. Ένας ανοιχτός, γλυκός, προσιτός και ευέλικτος άνθρωπος λόγου χάρη είναι μάλλον απίθανο να είναι σφιγμένος και απόμακρος στην ερωτική του συμπεριφορά.

 

 
 

Κι όμως η σεξουαλική μας συμπεριφορά αποκαλύπτει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μας υποστηρίζουν τώρα οι επιστήμονες με την νέα έρευνα που έγινε.

 

 
 

Οι ειδικοί που ερευνούν την ανθρώπινη συμπεριφορά εξηγούν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είμαστε ένας συνδυασμός συμπεριφορών, ένα «μείγμα» με πολλά και διαφορετικά συστατικά που μπορεί να είναι και αντίθετα μεταξύ τους. Συγκεντρώνουμε δηλαδή στοιχεία σοβαρότητας, τρυφερότητας και παιχνιδιού σε διαφορετικές αναλογίες ο καθένας ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία μας. Η σύνθεση αυτών των στοιχείων διαμορφώνει την προσωπικότητά μας και αντανακλάται σε κάθε πτυχή της συμπεριφοράς μας ακόμη και στην ερωτική, διαμορφώνοντας τη σεξουαλικότητά μας.

Δες εδώ για να δεις τι άλλο έδειξε η έρευνα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved