6 βασικοί τρόποι για να ξεπεράσεις άμεσα το χωρισμό σου

Αν είσαι στα πατώματα τότε πρέπει να το διαβάσεις αυτό.

Οι χωρισμοί είναι σκληροί. Πραγματικά, πολύ σκληροί. Εάν βρίσκεστε στη δίνη της κόλασης ενός χωρισμού, έχετε τη βαθύτατη συμπάθειά μας. Ήμασταν όλοι εκεί, εκείνες τις πρώτες μέρες που χάσαμε κάποιον και δεν είναι κάτι που θα ευχόμασταν σε κανέναν μας.

Στον καθένα από μας, το διάστημα αυτό διαφέρει – υπάρχουν άνθρωποι που σε ένα Σάββατο έχουν πνίξει τον καημό τους, είναι κι άλλοι που έχουν καταστρέψει για πάντα τη ζωή τους επιμένοντας για μια γυναίκα που απλά δεν πρόκειται να γυρίσει ποτέ.

 

 
 

Θα κλάψεις και δεν είναι ντροπή να σε δει ο κολλητός σου, θα πιείς και θα βρίσεις, ούτως ή άλλως μέσα στο δωμάτιο είσαι μόνο εσύ και το μπουκάλι με το ουίσκι. Προσωπική συμβουλή: Πάγωσε για λίγο διάστημα την επαφή που έχεις με την πρώην σου στα social media, πολύ απλά το να την δεις ένα πρωί αγκαλιά με τον νυν της μπορεί να σου κάνει το στομάχι κόμπο. Κι αυτό δεν το θέλουμε. Been there, done that.

Έρχεται μια στιγμή, ωστόσο, όταν είναι σημαντικό να αρχίσετε να σκέφτεστε το μέλλον. Όσο δελεαστικό κι αν είναι, κανείς δεν μπορεί να μείνει για πάντα σε μια σπείρα δακρύων, απόγνωσης, απόγνωσης και αμφίβολων μηχανισμών αντιμετώπισης.

 

 
 

Απλώς δεν είναι υγιές, κύριοι. Ξέρουμε όμως ότι μπορεί να είναι δύσκολο. Έτσι, συγκεντρώσαμε έναν οδηγό έξι βημάτων για να προχωρήσετε από έναν χωρισμό με αληθινό στυλ. Ακολουθήστε αυτά τα έξι βήματα και θα γίνετε νέος άντρας.

Δες εδώ τι ακριβώς πρέπει να κάνεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved