Αν το υπαγορεύουν τα σημάδια, τότε έχεις πετύχει διάνα. 

Οι σχέσεις, μπορούμε πιθανώς να συμφωνήσουμε όλοι, είναι μια δύσκολη υπόθεση στην καλύτερη περίπτωση. Ξεκινώντας από ένα σκίρτημα απευθείας στο Tinder, για να περάσετε το πρώτο ραντεβού και μετά να ταξιδέψετε στην περιοχή της «επίσημης σχέσης», όλα μπορεί να είναι σαν να οδηγάτε ένα αυτοκίνητο για το οποίο δεν είχατε προετοιμαστεί πολύ.

 

 
 

Αλλά αν μπορέσετε να τα καταφέρετε με επιτυχία τόσο γρήγορα - χτυπήματα στην πλάτη και τσουγκρίσματα ποτηριών από όλους εμάς εδώ - η επόμενη ερώτηση που θα χρειαστεί να κάνετε στον εαυτό σας είναι η εξής. είναι πραγματικά αυτή που βρήκα η «The One»;

Εδώ θα τεστάρεις τον εαυτό σου αν είσαι σε καλό δρόμο στη σχέση σου:

 

 

Τώρα, ανεξάρτητα από το αν πιστεύετε ότι υπάρχει μόνο ένα άτομο εκεί έξω για εσάς, μεταξύ των 7,6 δισεκατομμυρίων ανθρώπων στη Γη, με το οποίο προορίζεται να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας, το γεγονός παραμένει ότι μερικοί άνθρωποι απλώς ταιριάζουν καλύτερα μεταξύ τους. Ακολουθεί μια χαριτωμένη λίστα υποθέσεων που μιλά για αυτή τη μαγεία. Δηλαδή τη μαγεία του να βρίσκεις το άλλο σου μισό.

Είναι επίσης αλήθεια ότι, μόλις βρείτε αυτό το αξιολάτρευτα συμβατό πλάσμα, το να ξέρετε αν θέλετε να είστε μαζί μακροπρόθεσμα ή κάτι παρόμοιο με μια πανέμορφη ευκολία, είναι και πάλι, λίγο δύσκολο.

 

 
 

Κανείς ποτέ δεν τη γλίτωσε χωρίς λίγο ταλαιπωρία.

«Όταν έχεις βρει το άλλο σου μισό, η σχέση απλά ρέει. Τα πράγματα είναι αρκετά εύκολα», λέει η αξιοθαύμαστα αισιόδοξη Jeannie Assimos, Διευθύντρια Συμβουλών στο διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών eHarmony.

«Καταλαβαίνετε ο ένας τις απόψεις και τις αντιλήψεις του άλλου και είτε τις αποδέχεστε είτε όχι. Εάν μια σχέση χαρακτηρίζεται από σύγκρουση, διαμάχη ή τσακωμό σε τακτική βάση, αυτό πιθανότατα σας λέει ότι δεν υπάρχει συμβατότητα».

Δες εδώ αν πραγματικά έχεις βρει το άλλο σου μισό:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved