Πώς να κρατήσεις την ψυχολογία σου στα ύψη

Η καραντίνα μπορεί να σε επηρεάσει ψυχολογικά. Να τι πρέπει να κάνεις για να βγεις νικητής.

Κανείς δεν θέλει να κάθετε σπίτι του με τις ώρες. Όσο ο κορονοϊός απειλεί ανθρώπινες ζωές, όμως, η καραντίνα είναι ένα αναγκαίο μέτρο. Εκτός από τη δική σου ζωή, προστατεύεις και των άλλων και για το λόγο αυτό, η απομόνωσή σου από τον έξω κόσμο πρέπει να είναι συνεπής, αποφεύγοντας την ίδια στιγμή τις άσκοπες μετακινήσεις.

Πώς να κρατήσεις το σπίτι σου καθαρό σαν σωστός εργένης

Η παρούσα κατάσταση μας έχει δημιουργήσει -δικαίως- μία αναστάτωση. Λόγω του φόβου αλλά και του εγκλεισμού μας, η ψυχολογία μας βρίσκεται στο πάτωμα, σχεδόν αναίσθητη. Σκοπός σου είναι να την ανεβάσεις ξανά στα ύψη γιατί σύντομα, θα αναπνέεις και πάλι ελεύθερος. Οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά μας, θα είναι κρίμα να σε βρουν αποκαρδιωμένο.

Δώσε έμφαση στις λεπτομέρειες

Ακολούθησε την πρωινή σου ρουτίνα. Μπορεί όλα γύρω μας να έχουν αλλάξει, αυτή όμως δεν πρέπει να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο. Σήκω από το κρεβάτι νωρίς και φτιάξε ένα καλό πρωινό. Απέφυγε τα αχρείαστα ξενύχτια. Οι περισσότεροι δουλεύουν πλέον από το σπίτι οπότε το ξύπνημα παραμένει δύσκολο για όλους. Αν ζεις μαζί με κάποιο άλλο άτομο, πιείτε τον καφέ σας μαζί και ξεκινήστε μια συζήτηση.

Μάθε περισσότερα στις φωτογραφίες:

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved