Πώς να κρατήσεις το σπίτι σου καθαρό σαν σωστός εργένης

Μην ξεχνάς πως μέσα εκεί περνάς τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Αναμφίβολα αυτή είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Κανείς δεν πίστευε πως μια πανδημία θα μας αναγκάσει να κλειστούμε στα σπίτια μας και να αναστείλουμε ή να ακυρώσουμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Για όλους είναι δύσκολο, ιδίως τώρα, που η άνοιξη κάνει σταδιακά την εμφάνισή της.
 
Τις περισσότερες ώρες τις περνάμε πλέον βλέποντας ταινίες, σειρές ή διαβάζοντας κάποιο βιβλίο. Αυτή η ρουτίνα έχει αρχίσει και σε κουράζει αφάνταστα. Σύντομα όμως θα βρεθείς και πάλι στο δρόμο ελεύθερος και σε κάποιους μήνες -λογικά- στην παραλία κάνοντας το μπάνιο σου.
 
 
Μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή, πρέπει να παραμείνεις εντός των τεσσάρων τειχών για το δικό σου καλό αλλά και για το καλό όλων. Για να αποκτήσει ουσία η απομόνωσή σου, πρέπει  το σπίτι σου να είναι καθαρό. Ναι, είσαι εργένης και ζεις σε αυτό που λέμε man cave, αυτό δε σημαίνει όμως πως αφήνεις τα πάντα στην τύχη τους. Η μητέρα σου, δυστυχώς για εσένα και ευτυχώς για εκείνη, δεν μπορεί να σε βοηθήσει.
 
Σκέψου πως η νούμερο ένα προτεραιότητά σου αυτόν τον καιρό, είναι να μείνεις μακριά από τον κορονοϊό και αυτός μακριά από εσένα. Για το λόγο αυτό: Πλύνε καλά τα χέρια σου: Ναι, ναι, έχεις βαρεθεί να το ακούς όμως έχει τεράστια σημασία. Οπότε, καλό τρίψιμο των χεριών με σαπούνι για 20 δευτερόλεπτα και τουλάχιστον 10 φορές την ημέρα. Συνεχίζουμε στα του σπιτιού στις φωτογραφίες που θα βρεις παρακάτω



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved