Στην πισίνα του Margi το έχεις πάει το κορίτσι;

Το πιο ειδυλλιακό μέρος στα νότια προάστια.

Για τους Νότιους, το άνοιγμα της πισίνας του ξενοδοχείου Margi στο Καβούρι, σηματοδοτούσε πάντα την έναρξη του καλοκαιριού. Το πέρασμα από την χειμερινή θαλπωρή στο κέφι και την ανεμελιά που φέρνει μαζί  η καλοκαιρινή διάθεση. Και όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος αποτελεί έναν από τους νούμερο ένα προορισμούς για την καθημερινή διασκέδαση.

IMG 5298

Γιατί κακά τα ψέματα, δεν είναι μόνο η πισίνα αυτή καθαυτή που σε κερδίζει. Είναι ο όλος ειδυλλιακός χώρος που φτιάχτηκε ως ορόσημο της καλοκαιρινής διασκέδασης. Εκτός από το γαστριμαργικό κομμάτι του Μalabar που έχει συνηθίσει να ταξιδεύει τον κόσμο σε εκλεπτυσμένες γεύσεις και να δίνει ουσία στην ύπαρξη του καλού φαγητού, χρειάζεται να δώσεις βάση στην καλοφτιαγμένη μπάρα και σε όλα όσα έχει να προσφέρει.

the margi

Εκτός του ότι στα ποτά συμπεριλαμβάνονται καλές ετικέτες για premium πότες, υπάρχει μία ολόκληρη ξεχωριστή φιλοσοφία που βασίζεται πάνω στο κοκτέιλ. Συνδυασμοί που θα ανταποκριθούν σε κάθε άξιο φαν του ρουμιού, του τζιν ή της τεκίλας και που θα μπορέσει να τα απολαύσει είτε στη μπάρα, ή σε μία από τις άνετες ξαπλώστρες που πρωτοστατούν περιμετρικά της πισίνας. Υπέροχα κοκτέιλ σε συνδυασμό με έναν εξίσου υπέροχο χώρο.

IMG 5952

Θα πούμε το εξής: το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό, είναι πως το ποτό ή το φαγητό στην πισίνα του Margi, είναι ο ιδανικός προορισμός για όποιον θέλει να μοιραστεί ένα ποτό με το κορίτσι σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα για ραντεβού, αλλά και για τα ζευγάρια που ζητούν κάτι εκλεπτυσμένο χωρίς να χρειαστεί να τραβηχτούν μέχρι το Κέντρο των Αθηνών.

IMG 55471

Και κάπως έτσι ξεκινάει ένα ωραίο καλοκαίρι. Με την πισίνα του Margi στην πρώτη γραμμή.

Λητούς 11, Βουλιαγμένη, 210 8929000



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved