Η πρότασή μας για Σινεμά: «Shazam!»

O Captain Marvel της DC έρχεται σε κωμική έκδοση.

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η Captain Marvel βγήκε στο σινεμά, βάζοντάς μας στην τελική ευθεία για το «Avengers: Endgame» που έρχεται σύντομα στις αίθουσες.

Ένα μήνα ωστόσο πριν το κυρίως μενού τoυ μπλοκμπαστερικού σύμπαντος, κάνουμε μια παύση από την Marvel, εστιάζοντας προσοχή στην DC και τον άλλοτε συνονόματο της νεοσύλλεκτης Avenger. Στον τύπο που έχει ορκισμένους φανς οι οποίοι περίμεναν πολλά χρόνια να τον δουν στη μεγάλη οθόνη, που όμως είναι αρκετά μεγάλο στοίχημα λόγω του κωμικού του χαρακτήρα.

Αυτός είναι ο Shazam.

 

Η πλοκή

Ο Billy Batson (Asher Angel) είναι ένας 14χρονος ορφανός, ο οποίος παλεύει να βρει την ισορροπία στην καθημερινότητά του, όντας πλέον μέλος μιας νέας οικογένειας η οποία τον έχει υιοθετήσει.

Η ζωή του ωστόσο θα πάρει ακόμα πιο περίεργη τροπή, όταν ένας μάγος (Djimon Hounsou) του κάνει δώρο τις υπερ-δυνάμεις του. Φτάνει μόνο να πει τη μαγική λέξη: «Shazam».

Διάβασε κείμενο που γράψαμε με αφορμή τον συγκεκριμένο Υπερ-ήρωα.

Το αποτέλεσμα; Από μικρόσωμος έφηβος, ο Billy μεταμορφώνεται σε θηριώδη υπερ-ήρωα (Zach Levi) θυμίζοντας Superman σε κόκκινη έκδοση. Λόγω του νεαρού της ηλικίας του, θα κάνει αρκετό χαβαλέ με το... δώρο που του έτυχε, ωστόσο σύντομα θα ανακαλύψει ότι βρίσκεται στη μέση ενός πολέμου για τον οποίο θα πρέπει να σοβαρευτεί απότομα, αν θέλει να επιβιώσει από τα «νύχια» του δαιμόνιου, Dr. Sivana (Mark Strong).

 

 

Το φιλμ πρόκειται για ένα μεγάλο στοίχημα της DC η οποία καλείται να φέρει έναν εναλλακτικό ήρωα στο σύμπαν της, δανειζόμενη στοιχεία από τον ασόβαρο χαρακτήρα των «Guardians of the Galaxy», ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την επιθετική γραμμή της «Justice League».

Ηθοποιοί: Zach Levi, Mark Strong, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Djimon Hounsou
Σκηνοθέτης: David F. Sandberg



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved