Η πρότασή μας για Σινεμά: «Us»

Μετά το «Get Out» ο Jordan Peel επιστρέφει δριμύτερος.

Όταν ο Jordan Peel έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το «Get Out» κανείς δεν ήξερε τι να περιμένει. Το φιλμ όχι μόνο απεδείχθη εξαιρετικό στο είδος του (θρίλερ) αλλά εξελίχθηκε σε μία από τις πλέον επιδραστικές ταινίες της δεκαετίας. Μία διετία σχεδόν αργότερα, ο άλλοτε κωμικός συνεχίζει στην πορεία που χάραξε, επιστρέφοντας με ένα νέο horror movie που υπόσχεται άπειρο σασπένς και μπόλικη ανατριχίλα.

Το νέο «Us» (στα ελληνικά «Εμείς») που κάνει πρεμιέρα σήμερα.

 

 

 

Πλοκή

Όπως και με το «Get Out», o Peele σκαρφίστηκε άλλη μια ανατριχιαστική υπόθεση. Η Adelaide Wilson (Lupita Nyong'o από το «12 Χρόνια Σκλάβος») φεύγει μαζί με τα παιδιά της διακοπές στο εξοχικό των παιδικών της χρόνων, σε ένα μέρος το οποίο την έχει στιγματίσει αφήνοντάς της ανεξίτηλο ψυχολογικό τραύμα το οποίο βγαίνει στην επιφάνεια με το πέρας της ταινίας. Αυτό δεν είναι όμως το χειρότερο από όλα.

Διότι ο πραγματικός εφιάλτης θα αρχίσει, όταν τέσσερις παράξενες μορφές επισκεφτούν το σπίτι, επιχειρώντας να μπουν μέσα. Το χάος είναι κοντά, η ατμόσφαιρα «μυρίζει» τρόμο και το ουρλιαχτό είναι δεδομένο ότι θα γίνει η αγαπημένη σου αντίδραση καθόλη τη διάρκεια του έργου.

 

 

Ηθοποιοί: Winston Duke, Lupita Nyong'o, Elisabeth Moss, Tim Heidecker, Yahya Abdul-Mateen II
Σκηνοθέτης: Jordan Peel



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved