H πρότασή μας για Σινεμά: «Arctic»

O Mads Mikkelsen δοκιμάζει τις αντοχές του υπό το μηδέν.

Μια βδομάδα πέρασε από την πρεμιέρα της εξαιρετικής Captain Marvel, ωστόσο απόψε βάζουμε μια άνω τελεία στις μπλοκμπαστερικές μας συνήθειες κάνοντας στροφή στο περιπετειώδες δράμα. Αυτή τη φορά λοιπόν γινόμαστε «ένα» με την αγωνία, την εξαιρετική ατμόσφαιρα και την αδρεναλίνη που μας προσφέρει ο Joe Penna μέσα από τις δυσκολίες του survivor Mads Mikkelsen.

Ιδού η περιπέτεια επιβίωσης με τίτλο, «Arctic».

 

 

H πλοκή

Ένας άνδρας απομεμονωμένος στον Αρκτικό Κύκλο βλέπει επιτέλους πως η διάσωσή του πλησιάζει. Ωστόσο, μετά από ένα τραγικό ατύχημα, η ευκαιρία του χάνεται και πλέον καλείται να πάρει μια μεγάλη απόφαση. Το αν θα παραμείνει στην ασφάλεια που του προσφέρει η κατασκήνωσή του ή αν θα τολμήσει το ακατόρθωτο. Να βγει στον θανατηφόρο χειμώνα αποζητώντας με νύχια και με δόντια το δρόμο προς τη σωτηρία.

Μια ταινία που η περιπλάνηση στο απόλυτο τίποτα, το απέραντο λευκό του χιονιού και τα εμπόδια της φύσης μας δίνει έναν πολύ πιο άγριο και σκληρό «Ναυαγό» που όσο περνά η ώρα, ανακαλύπτει ότι τα όριά του είναι απέραντα. Μια προσωπική επιτυχία του μοναδικού Mads Mikkelsen που δεν φοβάται να κουβαλήσει ολόκληρη ταινία στις πλάτες του. 

Μόνο και μόνο η ατάκα του Indiewire: «Μία από τις καλύτερες ταινίες επιβίωσης όλων των εποχών» μας προετοιμάζει ότι κάτι καλό έχει «μαγειρέψει» ο Penna.

Ηθοποιός: Mads Mikkelsen
Σκηνοθέτης: Joe Penna

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved