NBA 2K23: O Michael Jordan θα μας κάνει την τιμή να είναι στο εξώφυλλο

Έγινε η αποκάλυψη του νέου παιχνιδιού κι έχει ωραίες εκπλήξεις.

Οι φετινές ειδικές εκδόσεις του NBA 2K23 θα έχουν στο εξώφυλλο τους τον πιο διάσημο παίκτη όλων των εποχών που δεν είναι άλλος φυσικά από τον τύπο με την θρυλική φανέλα 23. Ο μεγάλος παίκτης έχει την τιμητική του στην νέα, ειδική έκδοση του παιχνιδιού. Φυσικά εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να χαρούμε με αυτά τα χαρμόσυνα νέα.

Ετοιμάζεται ταινία για το πώς έκλεισε το deal του αιώνα μεταξύ Michael Jordan και Nike

Ποιες είναι όμως οι λεπτομέρειες για την κυκλοφορία; Πότε βγαίνει ακριβώς και πότε μπορούμε να το χαρούμε;

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η 2K Games μόλις αποκάλυψε το φετινό κεφάλαιο της μπασκετικής σειράς, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου του 2022. Χαμός στο ίσιωμα με λίγα λόγια, οπότε σπάστε τους κουμπαράδες σας και ακονίστε τις κονσόλες σας.

 

 
 

Στα ράφια των καταστημάτων θα καταφθάσει η απλή έκδοση με κάποιον αθλητή που θα μάθουμε αργότερα εντός της εβδομάδας, καθώς και οι Michael Jordan Edition και Championship Edition με τον Jordan. Έπειτα θα ακολουθήσει η έναρξη των προ-παραγγελιών στις 7 Ιουλίου.

Ο Michael Jordan θα κοσμεί τα εξώφυλλά μόνο των ειδικών εκδόσεων του παιχνιδιού. Αυτό πρέπει να το θυμάστε γιατί είναι σημαντικό.

Για την ιστορία, αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που ο Jordan θα βρεθεί σε εξώφυλλο παιχνιδιού της σειράς, αφού το ίδιο είχε συμβεί και με τα NBA 2K11, NBA 2K12 και NBA 2K16. Μάλιστα, η ομάδα ανάπτυξης δε στάθηκε μόνο εκεί και συγχρόνως αποκάλυψε πως στο φετινό παιχνίδι θα επιστρέψει και το The Jordan Challenge.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved