Μερικά παιχνίδια απλώς δεν τερματίζονται ποτέ.

Πόσο συχνά ψάχνετε μέσα από τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών του υπολογιστή σας για κάτι διαφορετικό και καταλήγετε να παίζετε ένα παλιό αγαπημένο σας; Ναι αυτά τα παιχνίδια έχουν μείνει στην ιστορία και όχι χωρίς λόγο. Είναι παιχνίδια που εκτός από κλασικά, μπορούν να παίζονται για όλη μας τη ζωή.

Τα νέα παιχνίδια μπορεί να είναι μια μεγάλη δέσμευση γιατί από τη μία μπορεί να είναι πολύ καλά σε γραφικά αλλά κάποια στιγμή τελειώνουν και μένουμε μετέωροι.

Με το FIFA 23 θα παίζεις crossplay παιχνίδια μεταξύ PlayStation, Xbox και PC

 

 
 

Μπορεί να χρειαστούν ώρες για να αποφασίσετε ότι ένα παιχνίδι δεν είναι για εσάς και ότι έχετε τόσο λίγο ελεύθερο χρόνο. Το θέμα είναι ότι είναι εντάξει να παίζεις ένα παιχνίδι για πάντα. Ναι είναι οκ. Εμάς δηλαδή μας αρέσει κάτι τέτοιο. Ένα παιχνίδια που ξέρουμε πως είναι πιστός σύντροφος για όλη μας τη ζωή.

Τα simulator παιχνίδια για να σκοτώσεις τις ώρες τις ημέρας

 
 

Τα παιχνίδια για υπολογιστή συχνά έχουν λίγο μεγαλύτερο βάθος και ισχύ διατήρησης από τα αντίστοιχα της κονσόλας και συνήθως μπορείτε να προσθέσετε mods για μια πιο πλούσια μακροχρόνια εμπειρία. Ναι στον υπολογιστή τα παιχνίδια είναι λίγο πιο καλοσχεδιασμένα να κρατάνε στο χρόνο. Εμείς μαζέψαμε μερικά από αυτά τα κλασικά παιχνίδια που μπορείς να παίζεις για όλη σου τη ζωή χωρίς ποτέ να τα βαριέσαι.

Οι επιλογές μας εδώ έχουν σχεδόν άπειρη αξία επανάληψης και μπορούν να σας διασκεδάσουν για εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες ώρες.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved