Τα Golden Joystick Awards 2021 μίλησαν.

Ανακοινώθηκαν επίσημα τα Golden Joystick Awards 2021. Ξέρουμε ήδη πως το PC αναδείχθηκε η απόλυτη Gaming πλατφόρμα, νικώντας το PlayStation 1, το PlayStation 4, το Super Nintendo Entertainment System (SNES) και το PS2.

Ποιο είναι όμως το “απόλυτο βιντεοπαιχνίδι”; Σύμφωνα πάλι με τα Golden Joysticks το απόλυτο παιχνίδι είναι το Dark Souls της FromSoftware που κυκλοφόρησε το 2011 και αναδείχθηκε πρώτο αφήνοντας πίσω του τα Doom, Half-Life 2, Minecraft, Halo: Combat Evolved, Grand Theft Auto 5, Portal και Space Invaders.

 

 

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο κι όμως το κοινό ψήφισε το Dark Souls για καλύτερο βιντεοπαιχνίδι όλων των εποχών. Ο δημιουργός του Dark Souls, Hidetaka Miyazaki, ευχαρίστησε το κοινό λέγοντας: Σας ευχαριστούμε πολύ που λάβαμε αυτό το υπέροχο βραβείο. Είναι απίστευτο ότι οι χρήστες επέλεξαν εμάς ανάμεσα στο τόσο απίθανα παιχνίδια. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Τα Souls παιχνίδια έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία ξεχωριστή κατηγορία, ή καλύτερα, είδος παιχνιδιών από μόνα τους.

 

 
 

Έκαναν κάτι πολύ σημαντικό, σεβάστηκαν τον Gamer και τις ανάγκες του στο έπακρον. Τα Dark Souls παιχνίδια εκτιμούν πως ένας παίκτης, εφόσον έχει την απαραίτητη θέληση μπορεί να επιτεύξει τα πάντα. Αυτό νομίζουμε πως ήταν και ο λόγος που το κοινό ψήφισε το συγκεκριμένο τίτλο.

 

 
 

Είναι ικανός να ξεπεράσει το κάθε εμπόδιο, την κάθε αναποδιά που θα του τύχει και να συνεχίσει να προχωρά μπροστά μέχρι το τέλος. Γι’ αυτό όλοι αγαπάνε τόσο πολύ το Dark Souls.

Χωρίς να σταματά, χωρίς να πτοείται. Του διδάσκει πως γονατιστός δεν μπορεί να πραγματοποιήσει τίποτα και πως δεν υπάρχει κάτι το οποίο μπορεί να τον βοηθήσει παρά μόνο ο ίδιος του ο εαυτός. Και φυσικά, το πείσμα του. Έτσι το Dark Souls με αυτό το εκπληκτικό gameplay μπόρεσε να φτάσει στην κορυφή.

Δες εδώ την αναλυτική λίστα με τα βραβεία:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved