Κι έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ακούσαμε εκπληκτικά νέα μιας και επιτέλους το καλτ παιχνίδι Atomic Heart πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. 

Πιστή στην υπόσχεσή της, η ρωσική ομάδα ανάπτυξης Mundfish έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο εντυπωσιακό trailer από το άκρως αναμενόμενο Atomic Heart.

Τι είναι το Atomic Heart;

Ένα εναλλακτικό πραγματικό παιχνίδι μάχης πρώτου προσώπου της Σοβιετικής εποχής με ρομπότ δολοφόνους, θαλάμους βασανιστηρίων με εικόνες που σοκάρουν και τους πιο ψύχραιμους. Ναι, είναι περίεργο.

 

 

Η μάχη του είναι ένας συνδυασμός σκοποβολής και μάχης σώμα με σώμα με αυτοσχέδια όπλα, και η έλλειψη πυρομαχικών σημαίνει ότι θα θελήσετε να περάσετε κρυφά σε ορισμένες περιοχές.

Πότε κυκλοφορεί;

Το εν λόγω βίντεο αποκαλύπτει το παράθυρο κυκλοφορίας του τίτλου, το οποίο είναι “#######ber 2022”, πράγμα που σημαίνει Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος ή Δεκέμβριος.

 
 
 

Ωστόσο, πριν παρουσιάσει με αγωνιώδη τρόπο την ημερομηνία, το βίντεο είχε άφθονα πλάνα που δείχνουν τις εντυπωσιακές δυνάμεις που θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο έντονο gameplay, τους θεότρελους χαρακτήρες που θα συναντήσουμε και τις αρρωστημένες retroφουτουριστικές τοποθεσίες που θα επισκεφτούμε στην ενναλακτική Σοβιετική Ένωση του παιχνιδιού.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως τη δράση ντύνουν τέλεια και με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο οι νότες του Mick Gordon. Χωρίς περεταίρω καθυστέρηση, λοιπόν, μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Atomic Heart θα κυκλοφορήσει για PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X|S και PC μέσω Steam. Αξίζει να σημειωθεί πως ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved