Όλα είναι διαλεγμένα ένα κι ένα.

Το ουίσκι είναι ένα ποτό σταθερή αξία για τον άνδρα και την παρέα του. Ένα ουίσκι μπορεί πάντα να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και σίγουρα είναι το ποτό των πιο ώριμων ανδρών. Ένα ουίσκι είναι η πιο καλή παρέα, μία παρέα που ποτέ δεν πρόκειται να σε προδώσει.

Εμείς μαζέψαμε τα πιο νέα και ενδιαφέροντα ουίσκι για το Μάρτιο, μπουκάλια που δεν θα τα βρεις εύκολα στη κάβα της γειτονιάς σου, σίγουρα όμως αξίζει να τους δώσεις λίγο σημασία.

 

 
 

Ας πάρουμε για παράδειγμα το νέο μπουκάλι της Fuji Whiskey. Μόλις κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ (αν και το αποστακτήριο υπάρχει από το 1973), αυτό το ιαπωνικό ουίσκι που είναι περισσότερο γνωστό για την ποιότητα του στο blending.

Το Fuji είναι ένα μείγμα από ιαπωνικά και σκωτσέζικα ουίσκι. Είτε έτσι είτε αλλιώς, όλοι χρησιμοποιούν το λιωμένο νερό του χιονιού στο όρος Fuji σε όλες τις διαδικασίες παραγωγής. Είναι όλα υπέροχα γευστικά εδώ, ισορροπημένα και στέρεα, όχι γλυκά κι έχουν λίγο περισσότερο γήινο χαρακτήρα.

 

 
 

Μία άλλη δυνατή επιλογή είναι το Virginia Distillery Co. Cuvée Single Cask. Μια άλλη έκδοση της Courage & Conviction, αυτού του διάσημου αποστακτηρίου της Virginia. Αυτή η εξαιρετική περιορισμένη έκδοση American Single Malt θα κυκλοφορήσει σε πολλές παρτίδες τους επόμενους μήνες. Το βρήκαμε γλυκό και τολμηρό, με νότες αποξηραμένων φρούτων και μαρμελάδας και με πικάντικο τελείωμα που καλύπτει το στόμα.

Δες εδώ και τα υπόλοιπα ουίσκι που προτείνουμε για το Μάρτιο:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved