Ένα πεντάλιτρο βαρέλι ουίσκι είναι αυτό που έχουμε ανάγκη τώρα

Χαράς ευαγγέλια για τις παρέες εκείνες που έρχονται πιο κοντά με μερικά σφηνάκια ουίσκι.

Το Fireball μπορεί να είναι σχετικά άγνωστο στα μέρη μας, όμως δεν ισχύει το ίδιο και στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού. Δεν είναι ακριβώς ουίσκι με τη στενή έννοια του όρου, έχει σαν κύριο συστατικό του το καναδέζικο ουίσκι και είναι εμπλουτισμένο με μια ισχυρή δόση κανέλας. Όπως δηλώνει και το όνομά του είναι αρκετά ισχυρή για να σου δώσει αυτή την πολυπόθητη για κάποιους αίσθηση ότι σου καίει τα σωθικά, ειδικά σε σφηνάκι.

 

 

Σε ΗΠΑ και Καναδά είναι σταθερά μέσα στις 5 πιο δημοφιλείς ετικέτες ποτών τα τελευταία χρόνια με πολύ σημαντικό ρόλο στην ανύψωση του ηθικού της παρέας. Με βάση τον ρόλο αυτό, και με δεδομένο ότι τα ποτά με φίλους δέχτηκαν ένα ισχυρότατο πλήγμα το 2020, πέρσι το καλοκαίρι το Fireball σκέφτηκε να βγάλει μια πεντάλιτρη συσκευασία για να γίνει πιο εύκολη η όλη διαδικασία.

 

 

Ο πάνδημος ενθουσιασμός με τον οποίο έγινε αποδεκτό το πεντάλιτρο αυτό ουίσκι, οδήγησε τα λαμπρά μυαλά του Fireball να επεκτείνει το πεδίο δράσης του κι εκτός Αμερικής. Ήταν μάλιστα τόσο ανυπόμονοι για την εξαγωγή της όλης φάσης που δεν μπορούσαν να περιμένουν το καλοκαίρι του 2022 και το έφεραν τώρα στην Αυστραλία που βρίσκεται στην καρδιά του καλοκαιριού. 

 

 

Σε δοκιμαστική φάση θα διατεθούν 1000 τέτοια βαρέλια στην Αυστραλιανή αγορά στην άκρως ανταγωνιστική τιμή των 220€, δηλαδή κάθε σφηνάκι Fireball έχει υπολογιστεί στα 1,20€ περίπου, όχι άσχημα για ένα ποτό που έχει σαν μότο “Tastes like Heaven, burns like Hell”.

Λέτε να δούμε και στην Ευρώπη κάνα τέτοιο βαρελάκι το καλοκαίρι;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved