Κάπως έτσι αντιμετωπίζει επιθετικούς ο αρχηγός της West Ham.

22 χρονών είσαι νέος για να είσαι αρχηγός ομάδας στην Premier League.

Οποιαδήποτε ομάδα στηρίζει τις δυνάμεις της στον αρχηγό της. Είναι ιδιαίτερα περίεργο να είσαι στο τιμόνι ενός συλλόγου που χτυπά τακτικά την πόρτα των καλύτερων της Αγγλίας και να είσαι τόσο νέος.

Ποιος είναι ο πιο ταλαντούχος αμυντικός αυτή τη στιγμή στην Αγγλία;

Ο Declan Rice έχει περισσότερες από 177 εμφανίσεις για το σύλλογο του Λονδίνου και πλέον διαφημίζεται ότι θα είναι ο επόμενος αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας.

 

 

Έχοντας βρεθεί σε κορυφαίες ακαδημίες από την ηλικία των οκτώ ετών (είχε μια θητεία στην Τσέλσι πριν πάει στη Γουέστ Χαμ), είναι καλά προετοιμασμένος για να είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και να δίνει πάντα το κάτι παραπάνω.

Όπως είπε κάποτε ο Mason Mount της Τσέλσι, ο Rice συνήθιζε να πετάει τα φασόλια του στα σκουπίδια και να τρώει μόνο το μπέικον, πλέον η ομάδα δεν τον αφήνει να κουνήσει ρούπι από την αυστηρή του διατροφή. Ναι ο Declan Rice έχει φτάσει εκεί που είναι σήμερα και λόγω του τι τρώει.

 

 
 

Οι φήμες

Με τις φήμες μεταγραφών να κυκλοφορούν για μια καλοκαιρινή μετακόμιση του μαζί με 100 εκατομμύρια λίρες στην Τσέλσι, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Rice καταναλώνει κάθε μέρα μόνο υγιεινές και ουσιώδεις τροφές που τον κάνουν πιο δυνατό.

Οι Hammers είναι περήφανοι για το παιδί θαύμα τους.

 

 

Προπόνηση

«Τον Αύγουστο, όταν ξεκινά η σεζόν, υπάρχει μόνο ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Έτσι κάνουμε αποθεραπεία τη Δευτέρα, πιο σκληρή προπόνηση την Τρίτη, ρεπό την Τετάρτη, μετά ασκήσεις και τακτικές την Πέμπτη και την Παρασκευή ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι του Σαββάτου, μετά αποθεραπεία την Κυριακή», αυτά μας λέει ο ίδιος ο Rice.

«Τον Δεκέμβριο παίξαμε οκτώ παιχνίδια, οπότε ήταν κυριολεκτικά παιχνίδι, ανάκαμψη, ανάκαμψη, παιχνίδι. Χωρις σταματημό. Προφανώς, κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων μηνών που οι παίκτες παθαίνουν τραυματισμούς, η αποκατάσταση είναι το παν. Είναι όταν πρέπει να είμαστε πιο πειθαρχημένοι και μακριά από το ποδόσφαιρο, τρώγοντας τα σωστά πράγματα και φυσικά να ξεκουραζόμαστε».

 

 
 

Διατροφή

«Υπάρχουν πάντα σεφ στη διάθεσή μας και είναι καταπληκτικοί – φροντίζουν να υπάρχει πλήθος επιλογών που είναι σύμφωνο με αυτό που πρέπει να φάμε. Είναι όλα καλά και θρεπτικά τρόφιμα, λαχανικά, υδατάνθρακες, ψάρια και κρέας. Ο σύλλογος τακτοποιεί επίσης όλες τις προσωπικές μας διατροφικές λήψεις, τα smoothies, τα πρωτεϊνούχα πράγματα, έτσι κανονικά καταναλώνω υγιεινά γεύματα χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Είμαι σίγουρα ο χειρότερος μάγειρας όλων των εποχών, αλλά ευτυχώς έχω τη μαμά μου. Είναι η ίδια πολύ μέσα στην καλή διατροφή και αν με δει να τρώω σκουπίδια, με πετάει έξω από τη κουζίνα αμέσως» συνεχίζει ο Rice.

Την ημέρα του παιχνιδιού, είτε έχουμε έναρξη στις 12 μ.μ. είτε στις 20:00, τρώω περίπου τέσσερις ώρες πριν και έχω πάντα στο μενού λαβράκι και ρύζι. Πάντα. Λίγο λαβράκι και ένα μεγάλο πιάτο ρύζι. Παλιά έτρωγα κοτόπουλο και ζυμαρικά, αλλά ένιωθα πολύ βαρύς μετά, οπότε μετά από κουβέντα με τον διατροφολόγο μου, άλλαξα στο λαβράκι και το ρύζι. Το έχω τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, και πραγματικά έχω μείνει άφωνος με τα αποτελέσματα στο σώμα μου. Το προτείνω ανεπιφύλακτα» λέει ο διάσημος παίκτης.

Μήπως τελικά ήρθε η ώρα για λαβράκι με ρύζι; Για να δούμε…

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved