Η Cadillac του Sylvester Stallone ρίχνει γροθιά στα γούστα σου

Για κάποιο λόγο θέλει να την αποχωριστεί.

Ο εξαιρετικά γυμνασμένος για την ηλικία του –και όχι μόνο- Sylvester Stallone, πόζαρε μπροστά στο παιχνίδι του σαν μικρό παιδί. Αυτό το παιχνίδι είναι μια custom Cadillac Escalade και όπως φαίνεται δεν είναι για πολλούς. Ακόμα και μια ολοκαίνουργια Escalade, αυτή που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, δεν μπορεί να τα βάλει με αυτή που οδηγούσε ο αγαπημένος μας Rocky Balboa.

 

 

Το SUV με τη βοήθεια της Becker Automotive Design μεταμορφώθηκε σε ένα αυτοκίνητο που θα ζήλευε κάθε πολυτελή λιμουζίνα. Τώρα που το σκεφτόμαστε ξανά, ίσως να την επέλεγε και ο Rambo για να ξεκουραστεί μέσα σε αυτή εκτός από τον Rocky. Η τιμή της; 350,000 δολάρια και είναι πέντε φορές πιο ακριβή από την καινούργια Escalade. Αυτό, από μόνο του, λέει πολλά.

 

 

Για κάποιο λόγο, όμως, ο ηθοποιός θέλει να την αποχωριστεί. Τρομερό ηχοσύστημα, 43άρα τηλεόραση, αναπαυτικά καθίσματα, ίντερνετ και άπλετο χώρο. Αυτά είναι μερικές από τις ανέσεις που πρόσφερε στον Sylvester Stallone το δημιούργημα της Becker. Σύντομα, όπως όλα δείχνουν, θα την απολαμβάνει κάποιος άλλος. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved